Header Ads

Kuinka menestyä nettideittailussa


Onnistuneet nettideittailun salaisuus on onnistunut nettideittiprofiili ja onnistunut kontaktointi. Profiilin luonti ei vain ole aina helppoa monelle kuin ei ole myöskään viestien lähettäminen. Moni vielä kehtaa väittää, että mahdollisille kumppaneille tulisi lähettää jokin pitkään mietitty viesti, mutta miksi ihmeessä jos 99% ihmisistä ei edes vastaa. Tästä syystä massapostittaminen ainakin omasta mielestäni on täysin hyväksyttävää ja erinomainen keino napata mahdollisimman suuri määrä kiinnostuneita ihmisiä koukkuunsa.

Ensimmäisenä on tietenkin ratkaistava miten luon profiilin joka houkuttelee viestejä ja saa henkilön edes vastaamaan?

Itse asiassa hyvän nettideittiprofiilin luominen on helppoa kun teet seuraavasti.

  1. Kerro itsestäsi lyhyesti, mutta ytimekkäästi. Kiinnostuneet kyllä kysyvät tarkennuksia ja haluavat tietää sinusta lisää.
  2. Älä valehtele, mutta muista että kaikkea ei tarvitse kertoa.
  3. Älä kerro liikaa.
  4. Asioita saa kaunistella, mutta kuten sanottu kohdan 2 mukaisesti, ÄLÄ VALEHTELE.
  5. Kerro lyhyesti mitä itse haet.

Nyt sinulla on lyhyt ja ytimekäs profiili jossa et kerro liikaa itsestäsi, mutta kiinnostuneet saavat pohjaa kysyä lisää. Lisäksi kerrot mitä haet ja minkälaisin "ehdoin".

Entä miten sitten ottat yhteyttä mahdollisiin kumpaneihin? Noh, koska 
nettideittailu mahdollistaa massapostittamisen ja potentiaalisia kumppaneita on enemmän kuin sormilla ja varpailla voi laskea on massapostitus paras vaihtoehto. Toki voisit käyttää aikaa ja resurssejasi siihen, että kirjoitat pitkän kirjoituksen oikein ajatuksen kanssa, mutta koska suurin osa varsinkaan naisista ei aina vastaa on järkevämpää luoda pohja johon voit vaihtaa muutaman jokaista lähetettävää kohden.


Tässä lyhyt viestin rakennus ohje:

Hei (henkilön nimi),

- Esittele itsesi lyhyesti (+ mahdollinen linkki profiiliisi).
- Kiinnostuin Y asiasta sinussa.
- Kertoisitko Z asioista tarkemmin minulle itsestäsi?¨Tämä toimii koska lähetät viestin monelle, se on lyhyt ja ytimekäs ja vain ne vastaavat, jotka oikeasti kiinnostuvat myös sinun profiilistasi. Pitkiä viestejä ei ole järkevää lähettää, koska nykyiseltään ihmisten keskittymiskäyrä on vain n. 3 minuuttia netissä, jolloin voit odottaa että he käyttävät tekstisi lukemiseenkin vain 3 minuuttia tai vähemmän. Lisäksi profiilisi kuva ja yleiset tiedot määrittävät paljon jaksaako henkilö edes vastata, jolloin jos olisit käyttänyt 10-15 minuuttia yhden viestin kirjoittamiseen et pystyisi käymään kaikkia kiinnostavia kumppaniehdokkaita edes läpi.

Mikäli etsit vielä deittisivua jota käyttää, suositellemme etsimään sellaisen listastamme, jossa olemme listanneet parhaat ilmaiset deittisivut miehille.

Sisällön tarjoaa Blogger.