Header Ads

Kaikki on vihapuhetta!Tuntuu, että kaikki on nykyään vihapuhetta tai ainakin näin voisi olettaa kun lukee Riku Rantalan mielipidekirjoitusta. Arvon kaarnalaivakeisarin mieltä on pahoitettu ja joku saa siitä vielä maksaa mitä ilmeisemmin. 


"Olet kaunis" - esineellistämistä.
"Olet läski" - fatshaming
"Olet laiha" - skinnyshaming
"Olet tummaihoinen" - rasisti
"(Lisää etnisyys) pride" - Ihanaa monikulttuurisuutta
"White pride" - rasisti
"Nationalismi ei ole paha asia" - natsi
"En ole feministi" - naistenvihaaja
"Olen hetero" - homofoobikko
"Olen mies" - naistenhakkaaja
"Olen nainen" - femakko

ja lista jatkuu äärettömyyksiin...

Mikä ei nykyään olisi vihapuhetta ja/tai tuomittavaa, siis muuta kuin yleisesti sallittu erittäin korrekti puhetyyli jossa ketään ei tuomita, arvostella tai mitään muutakaan. Eikä suo unohtaa, että ketään ei tule sanoa naiseksi tai mieheksi vaan tulee vain olettaa.

Lapsia ei saa nuhdella vaan heidän kanssaan tulee keskustella. Aikuisia ei saa myöskään nuhdella kun tekevät jotain tyhmää kun siinähän voi tulla paha mieli pikku anarkistille, natsille, poliitikolle tai joku voi pian loukkaan tua henkilön puolesta.

Maahanmuuttajista ei saa sanoa mitään pahaa ja voi kauhistus jos henkilö onkin maahanmuuttaja nainen niin sitten vasta paskamyrsky syttyykin. Itselläni ei ole mitää maahanmuuttoa vastaan niin kauan kun se tehdään suomalaisten edun nimissä eli hankitaan varakkaita, koulutettuja ja yrittäjä valmiita ihmisiä jotka pystyvät synnyttämään työpaikkoja. Nuoret naiset ovat myös otollinen kohderyhmä, koska tällöin houkuttelevat myös varakkaampia nuoria miehiä maahan jolloin heidän ylläpitoaan ei tarvitse maksaa verorahoista. He ovat yleisimmin myös hyvin koulutettuja ainakin oletetusti, koska omaavat varallisuutta muuttaa toiseen maahan.

Pakkohan se on kai tämäkin lyhyt avautuminen pian poistaa etten vain vahingossakaan kenenkään mieltä pahoita tai mikä vieläkin pahempaa joku loukkaantuu jonkun muun puolesta.

Sisällön tarjoaa Blogger.