Header Ads

Feministipuolueen yleisohjelman kikkareita


Nyt on pakko jakaa feministi puolueen yleisohjelma, koska en muista milloin viimeksi samanlaista paskaa olen lukenut. Tuli vieläpä alleviivattua punaisella räikeimmät kohdat.

Ilmeisesti miehet kohdistavat naisiin väkivaltaa jatkuvasti, mutta naiset eivät miehiin. Sopivasti unohtavat, että perheväkivallan uhreista yli puolet on miehiä ja tekijöinä nainen. Miesten kohdistama väkivalta on ilmeisesti niin suurin uhka naisille kaikkina ajankohtina, että kai tässä on kohta pakko kieltää heterosuhteet vai mitä mieltä olette?

Feministi puolue varmaankin näillä perusteilla alkaakin sitten vahvasti puolesta puhumaan kaikkien islaminuskoisten tulon rajoittamista Suomeen, koska kaikkihan nyt tietävät, että tässä uskossa naisen todistuskin on vain 1/2 miehen todistukseen verrattuna ja miehellä saa olla 7 vaimoa. Tämähän tarkoittaa myös sitä, että mies voi pian hakata 7 naista kerrallaan ja sehän vasta olisikin kauheaa kun yksi mies saisi uhrikseen 7 naista tavallisen yhden sijaan Suomessa.

Rajojakaan ei saisi olla, koska maiden rajat luovat rasismia ja kansamielisyyttä ja onhan se nyt hirveää, että Suomella on rajat joiden avulla suojellaan omaa kansaa ja mikä pahinta Suomessa kehdataan olla ylpeitä suomalaisuudesta, että eihän tässä voi kuin karjaista "HÄVETKÄÄ SUOMALAISET!" (sarkasmia).

Feministipuolue jakaa myös kovia sijoitusvinkejä joissa panostetaan hoivaan (eli naistentyöpaikkoihin) ja samalla suositellaan että teihin ja rakentamiseen eli perustavanlaatuiseen infraan, joka mahdollistaa nimenomaisesti hoivatyön ei kannata panostaa, koska se ilmeisesti tuo niin vähän niitä veroja yhteiskunnalle. Arvon feministeille muistutukseksi, että ilman teitä ja rakentamista ei ole sairaaloita joissa hoivata, ei ole rakennuksia joissa asua tai harjoittaa liiketoimintaa ja ilman teitä on paha ambulansien, hoitajien ja kaikkien muidenkin liikkua paikasta toiseen tarvittaessa, mutta eihän tällä ole väliä. Pysytään kaikki vain omissa pikku maamontuissamme niin hyvä tulee.

Vielä loppuun sellainen muistutus arvon feministeille, että hoitajien, lääkäreiden ja yleensäkin nyt kaikkien hoiva-alalla toimivien palkat maksetaan yhteisistä veroista joita maksavat pääosin miehet. Suomen suurin veronmaksaja on yksityinen (eli siis ne yritykset ja muut jotka toimivat tässä maassa) ja suurinosa yksityisenpuolen työntekijöistä on miehiä, vertaa julkiseen alaan joiden työntekijöistä yli 60% naisia.

Miehet kantavatkin veronkiertoon enemmän rahaa jatkuvasti kuin naiset. Naiset ja miehet jotka toimivat julkisella eivät tuota lisää verorahaa kiertoon vaan pikemminkin kierrättävät vanhaa. Tosin näidenkin ihmisten elanto loppuu välittömästi siihen pisteeseen kun yksityiseltä loppuu palkanmaksu ja ihmisiltä veronmaksuhalut. Väännettäköön siis vielä rautalangasta feministi"taloustieteilijöille", että hoiva-alaan ei tuota rahaa, se ainoastaan kierrättää olemassa olevaa ja ainoastaan ennaltaehkäisee, että varmistaa kansan terveenä pysymisen, tiet ja rakentaminen kylläkin. Hoiva-alaa tuetaan verorahoin, koska kukaan ei halua Suomeen samanlaista systeemiä kuin esimerkiksi USA:ssa tai muualla jossa siitä joutuu maksamaan järjettömiä summia tai hankimaan kalliin vakuutuksen jolla maksaa terveydenhuoltonsa.

Jos halutaan vielä kärjistää hoiva-ala niin sehän on vain naisia hoitamassa toisia naisia, koska miehet elävät noin 10 vuotta vähemmän ja miesten terveyteen ei kansallisella tasasolla panosteta samalla tavalla kuin naisten.

Sisällön tarjoaa Blogger.