Header Ads

Brentrand - luomu ateriankorvike

Maailmassa on useita ateriankorvikejuomia. Ne ovat nopeita, edullisia ja helppoja ruokajuomia. Niistä saa kaikki tarvittavat aineet aina hiilhydraateista, rasvoihin, proteiineihin ja vitamiineihin.

Mutta mikä erottaa Bertrandin muista vastaavista. Bertrand ei sisällä keinotekoisia lisäaineita eikä synteettisiä vitamiineja. Bertrand on myös maailman ensimmäinen luomu ateriankorvike juoma joka on saanut luomu sertifioinnin USDA:lta.

Bertrandilla on kolme vaihtoehtoa tuotteestaan. Classic eli perusversio tuotteesta. Vegan versio on nimensä mukaisesti Vegaani versio eli ei sisällä eläinperäisiä aineita. Aktive taas eroaa classic versiosta siten, että sen proteiinipitoisuus on tuplasti isompi.
  • Classic version
  • Vegan version
  • Aktive version

Makuvaihtoehtoja on myös muutamia.
  • Nature (pähkinäinen ja melko neutraali)
  • Vanilia (mieto vanilian maku)
  • Mustikka (marjaisa maku)
Ainesosia Bertrand sisältää runsaasti muun muassa gluteeniton kokojyvä kaura, manteli, jauhettu pellavansiemen, jauhettu auringonkukansiemen, maapähkinä, sieni jauhe, leväjauhe ja niin edelleen. Kyseessä on siis todella monipuolinen tuote.

Bertrand on siis kaiken kaikkiaan hieno tuote ja sitä voi lämmöllä suositella jokaiselle, sillä jokaisenhan täytyy syödä, mieluiten terveellisesti ja nykymaailmassa tietysti myös nopeasti.

Käy tutustumassa Bertrandin huippu tuotteisiin tämän linkin kautta tarkemmin. Eu maihin kuljetus on ilmainen.


Sisällön tarjoaa Blogger.