Header Ads

Tekopyhät naiset ja miehet, pituus vastaan painoKuinka moni nainen myöntää suoraan, että ei halua seurustella miehen kanssa, joka on lyhyempi kuin nainen itse? Rohkeasti vain käsiä ilmaan. Entä kuinka moni teistä ajattelee, että naisen painoa ei saa kysyä? Entä kuinka moni mies välittää onko nainen plus kymmenen kiloa alle ihanne painon? Edelleenkin rohkeasti käsiä vain ilmaan.


Mitä ajamme tällä sitten takaa? Tietenkin sitä, että kaikki ihmiset ovat tekopyhiä paskiaisia. Naiset eivät pidä lyhyemmistä miehistä ja miehet eivät yleensä (poikkeuksia lukuunottamatta) pidä läskeistä naisista. Valitettava totuus tässäkin asiassa tosin on se, että painoon voi vaikuttaa, pituuteen ei joten hop hop arvon lukijat lenkille, jos painoa löytyy liikaa. Poikkeuksena tässäkin toki se, että ainahan voi laittaa korkoa kenkiin tai käydä ainakin länsimaalaisittain "laittomassa" pidennys leikkauksessa jossa sääriluut katkaistaan ja laitetaan luutumaan uudestaan jolloin saat muutaman sentin lisää. Tosin emme suosittele tätä.

Miten miehenä sitten voit taistella tätä tekopyhyyttä vastaan jolle kukaan ei periaatteessa mahda mitään muutoin kuin muuttamalla omia asenteitaan? Helppoa, etsit rakkautta merta edempää esimerkiksi täältä.


Loppuun haluamme vielä jakaa lyhyehkön noin viisi minuuttia kestävän videon iProjectAtlasilta, joka käsittelee aihetta.Sisällön tarjoaa Blogger.