Header Ads

FitnessFirstiltä lisää boostiä talveen tai ensi kesäksi rantakuntoon

Vuonna 2010 perustettu FitnessFirst on perheyritys joka alkoi yhden miehen hommana ja laajeni siitä pian yli 1200 tuotteen valikoimaan. Heidän toimintansa perustana on muun muassa laadukas valikoima, edulliset hinnat, nopea toimitus ja ystävällinen asiakaspalvelu. Heillä on myös oma FitnessFirst-tuotesarja, joka on suoraan maahantuojan tehtaalta ilman välikäsiä.

Tässä siis hyvä paikka josta aloittaa boostin hakeminen talveen tai rantakunnon kaivaminen ensi kesäksi.

Tutustumme nyt muutamiin heidän tuotteisiinsa.

FitnessFirst - Trail Mix, antioksidantti
Trail mix on monipuolinen sekoitus herkullisia ja super terveellisiä marjoja. Loistava maku. Loistava vaihtoehto tavallisille epäterveellisille herkuille kuten suklaapatukoille tai sipseille. Mukana myös herkullisia suklaalla kuorrutettuja marjoja.Hera-, riisi- ja hamppuproteiini
Fitnessfirstin valikoimasta löydät erilaiset proteiinijauhe vaihtoehdot maustettuna sekä maustamattomina kuten hera-, riisi- ja hamppuproteiinin. Ne ovat kaikki erittäin hyviä proteiinin lähteitä. Kaikki tuntevat Heraproteiinin mutta mitä ovat nämä kaksi muuta? Riisiproteiini on valmistettu ruskeasta kokojyväriisistä ja se sisältää jopa 89% proteiinia ja vain 3g rasvaa ja 1g hiilihydraatteja. Hamppuproteiini on siitä erinomainen proteiini, että se on kaikista kasvikunnan proteiineista kattavin. Se sisältää myös kuitua ja rasvahappoja. Eli omegat saat samalla tästä tuotteesta. Vaihtelun vuoksi kannattaa kokeilla vaikka kaikkia varsinkin jos perushera ei sovi niin vaihtoehtoisia proteiineja kannattaa kokeilla.


Kreatiinimonohydraatti, Creapure
Kreatiini on tutkituin lisäravinne maailmassa ja Creapure sen puhtain ja turvallisin muoto. Tämä on jokaisen lisäravinteita käyttävän tuttu ja toimiva tuote. Lisää voimaa ja sarjakestävyyttä sekä nopeuttaa palautumista. Huipputuote jokaiseen urheilulajiin.


FitnessFirst - Kalakollageeni
Tässä onkin hieman vähemmän tunnettu tuote. Kalakollageeni pitää nivelet liikkuvina, limakalvot terveinä. Se pitää myös hampaat ja luut terveinä sekä vaikuttaa ryppyihin. Monipuolinen tuote, jota kannattaa kokeilla.Sisällön tarjoaa Blogger.