Header Ads

Feministit eivät tajua tasa-arvoa


Keski-ikäiset miehet, emme me feministit teitä vihaa
Vaan kaikkia miehiä ja poikia? Kova vakuuttelun tarve oikeastaan vain varmistaa sen, että juuri näin se on.
Ryhmän leimaaminen muuttui hankalaksi, kun oma ja miehen keski-ikä alkoi lähestyä.
Vihapuhe alkaa häiritä vasta silloin, kun se osuu omaan nilkkaan.
KUN feminismi muuttui, aloin aavistaa, miltä keski-ikäisistä miehistä saattaa tuntua.
Siitä sinä et tiedä yhtään mitään. Et tule koskaan tietämään.
Kaikkien tasa-arvoa on helppo kannattaa, ainakin periaatteessa.
Kaikkien paitsi miesten.
Eivätkö ne tajua, että en minä heitä syrji?
Miten niin et syrji? Sinäkö sen tiedät?
Jos et kuulu kähmijöihin tai johtajiin, jotka syrjivät naisia, sinun on turha syyllistyä tasa-arvovaatimuksista. Kyse on rakenteiden ja kulttuurin muuttamisesta, ei siitä, kenen syytä epätasa-arvo on.
Miehiä tässä on vuosikaudet syytetty, mustamaalattu ja leimattu. Myös Helsingin Sanomissa. Myös toimittaja Satu Vasantolan kirjoittamissa jutuissa
Sitä paitsi tasa-arvo on sinunkin etusi.
Tasa-arvo kyllä, feminismi ei.
Jos tasa-arvo etenisi, teillä miehillä olisi yhtäläiset velvollisuudet ja oikeudet vanhempina, asevelvollisuus ei olisi enää vain miesten juttu ja pikkupoika saisi vapaasti olla myös ujo, jos on ujoksi syntynyt.

Miten feministit ovat miesten oikeuksia edistäneet ja miesten asemaa parantaneet? Feministijärjestöt ovat vastustaneet miehiä syrjivän lainsäädännön, kuten tasa-arvolain, uudistamista. He ovat vastustaneet naisten väkivaltaisuuden tutkimista ja sitä, että miehiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustettaisiin meillä tasa-arvoisesti. He ovat vastustaneet tasa-arvoisen aseman myöntämistä miesjärjestöille ja etäisien aseman parantamista sekä vieraannuttamisen kieltämistä. He eivät ole vaatineet tasa-arvoa asevelvollisuuteen, pojille ei-lääketieteellisistä syistä tehtävien ympärileikkausten kieltämistä tai poikiin kouluissa kohdistuvan syrjinnän lopettamista. Feminismistä ei ole mitään hyötyä miehille, eikä sitä tasa-arvon edistämiseen tarvita.

Poikien ja miesten pitää saada olla, mitä he itse haluavat olla. Ujoja tai ei. Heidän on kelvattava sellaisina kuin he ovat, ihan siinä missä naistenkin. Tätä ei feministi taaskaan tajua.

Lähde - Miesten tasa-arvo ry, facebook

Sisällön tarjoaa Blogger.