Header Ads

Arvostelussa Your Superfoods

Your Superfoods tarjoaa monenlaisia superfood sekoituksia joilla helposti lisäät terveellisiä superfoodeja omaan ravintoosi. Esittelemme teille muutamia heidän tuotteistaan.

Muscle power


Muscle power on kasvipohjainen proteiinisekoitus. Sekoitus sisältää herneproteiinia, riisiproteiinia, macaa, lucumaa ja banaania. Sekoituksen proteiinit ovat hyvin imeytyviä ja superfoodit lisäävät energiaa päivääsi. Sekoituksen kautta saat C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, kaliumia ja sinkkiä. Huippu valinta laadukasta proteiinisekoitusta etsivälle.

Energy bomb

Energy bomb on hyvä antioksidanttien ja kofeiinin lähde. Energy bomb sisältää muun muassa acai marjoja, guaranaa, macaa, lucumaa ja banaania. Energy bomb auttaa keskittymään ja antaa lisää energiaa. Sekoituksessa on myös iso määrä vitamiineja ja mineraaleja. Kuten A-vitamiinia, kalsiumia, rautaa, kaliumia ja sinkkiä. Nämä taas tukevat aineenvaihduntaa, kognitiivisia toimintoja ja vähentävät väsymystä. Tämä sekoitus todellakin tuo energiaa päivään.

Power Matcha

Power Matcha antaa päivän annoksen vihreitä vihanneksia, pitkä aikaista energiaa ja antioksidantteja. Sekoitus sisältää matcha vihreää teetä, maca juurta, moringa lehtiä, vehnänäorasta ja ohranorasta. Vitamiineista löytyy muun muassa A, B1-7, B9, B12, E, K, rauta ja kalium. Tämä sekoitus tuo vihreätä energiaa päivääsi.

Ennen kuin tilaat muista lisätä loppuun vielä koodimme jolla saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 30 € tilauksiisi ja säästät 7,90€ toimituskulut!

Ilmainen toimitus Suomeen koodilla:  
MIESASIAxYSF



Sisällön tarjoaa Blogger.