Header Ads

Suoraa puhetta Alf Rehniltä opintotuesta!


Alf Rehn on jakanut suorasukaisen kirjoituksen facebookissa hallitukselle joka aikoo leikata opintotukia. Rehn ihmettelee yleistä ennakkoluuloa siitä, että nuorille mukamas annettaisiin ilmaista rahaa.

Rehn kutsuukin nuoria opiskelijoita kultamunia muniviksi hanhiksi ja maailman parhaiksi säästöpossuiksi, sillä nämä maksavat heihin käytetyt rahat takaisin moninkertaisena.

Jumalauta, eihän tässä ole mitään järkeä. Opiskelijat ovat ne jotka tulevaisuudessa maksavat niin sosiaaliavut, yritystuet ja eläkkeet. He ovat kuin maailman paras säästöpossu – annat tosi vähän, ja saat koko ajan enemmän. Kuka helvetissä on niin pölvästi että haluaa tappa tälläisen kultamunia munivan halvan hanhen? Saatana, pistää vihaksi.

Kirosanojakaan Rehn ei säästele vaan antaa palaa täydellä mitalla.


Saatanan tunarit, eikö siellä hallituksessa ole edes joku matematiikan alkeita osaava joka voisi hieman ohjeistaa? Halvat tyypit jotka maksavat paljon takaisin ovat HYVÄ ASIA (kuunnelkaan nyt kun proffa kertoo, jos tämä muuten on liian vaikeaa). Kalliit tyypit jotka eivät maksa mitään takaisin on vähemmän hyvä. Keneltä te pahvit leikkaatte? Perkele.

Alkuperäisen kirjoituksen voit lukea vielä alta.
 


Sisällön tarjoaa Blogger.