Header Ads

Queal ateriatQueal tekee nopeita, terveellisiä ja ennen kaikkea maukkaita aterioita. Joka ateriassa on proteiinit, hiilihydraatit, rasvat, vitamiinit ja kivennäisaineet oikeassa balanssissa.
Valittavana on useita vaihtoehtoja.
  • Lite
Lite sisältää 15% vähemmän kaloreita ja on täydellinen valinta esimerkiksi jos haluat laihduttaa.
  • Standard
Useimmille ihmisille Standard on paras ateria. Jokainen ateria sisältää 700 kaloria. Käy aamupalaksi, lounaaksi tai vaikka illalliseksi.
  • Athletic
Athletic sisältää 100 grammaa jauhetta kohti peräti 31,6 grammaa proteiinia ja tarjoaa myös kaloreita 200 enemmän kuin standard versio.Aterioiden aineksista löytyy muuan muassa Kaurajauho, hera proteiini ja pellavansiemenöljy. Eri aterioiden sisältö koostuu samoista aineksista mutta hieman eri määrissä eri versioissa. Herkullisia makuja aterioista löytyy runsaasti esimerkiksi sitruunajuustokakku, banaani, vanilja, mansikka, suklaa ja omenapiirakka.


Maut ovat miellyttäviä ja juomaa on helppo nauttia erilaisten makuvaihtoehtojen ansiosta.

Aterioiden mukana tulee shakeripullo, jolla on kätevä sekoittaa juoma tasaiseksi.
Aterian valmistaminen on todella helppoa. Lisäät pulloosi 3,5 desiä vettä ja joukkoon yhden kolmas osan pussin jauhoista. Sitten vain sekoitat ja nautit. Jokaisessa pussissa jauhetta on 2100 kcal (Standard versio). Jokainen pussi sisältää kolme ateriaa ja yksi ateria sisältää 700 kcal.

Yhteen vetona voidaan sanoa Queal aterioita nopeaksi, helpoksi ja hyvän makuiseksi ateria kokemukseksi.

Jos haluat nopeuttaa ruokailuasi ja varmistaa kaiken tarpeellisen saannin ateriasta.

Käyhän tutustumassa lisää Queal aterioihin tämän linkin kautta.


Sisällön tarjoaa Blogger.