Header Ads

Poika purkaa tappelun kertaheitolla


Alla olevalla video on lähtenyt kiertämään sosiaalisessa mediassa kovaa vauhtia. Videolla voidaan nähdä miten tyttö, Holly Wrixon, 15 vuotta, hyökkää pojan, Morgan Johnson, 15 vuotta, kimpuun jolloin poika päättää pysäyttää tappelun kertaheitolla, kirjaimellisesti, ja heittää tytön maahan. 
Moni on lähtenyt editoimaan alla olevaa videota siten, että tyttö yritetään näyttää uhrina. Totuus kumminkin on taas kerran aivan muuta. Onneksi kyseinen video on kokonaisuudessaan nähtävissä alla vaikka sitäkin on editoitu ja editoija yrittää myös puolustella tytön hyökkäystä poikaa vastaan.

Huomatkaa miten rauhallisesti poika käyttäytyy poistettuaan fyysisen uhan ja kävelee pois tilanteesta. Isot peukut pojalle aikuismaisesta käyttäytymisestä ja tilanteen purusta. Ehkäpä tyttökin oppii, että ei kannata nostaa nyrkkejään toista ihmistä kohtaan ja tulee, jopa pelastuneeksi tämän ansiosta joltain toiselta ihmiseltä tulevaisuudessa. Kaikkilla ihmisillä kun ei ole niin sanotusti kaikki pulut/lepakot kellotapulissa, joten siinä voi sattua hieman enemmänkin kun käy väärään ihmiseen käsiksi. Täydellisessä maailmassa kukaan ei joutuisi pahoinpidellyksi, mutta valitettavasti emme tällaisessa maailmassa elä.

Väkivaltaa tulisi aina välttää ellei joudu suojelemaan itseään tai muita läheisiään pakon edessä.

Loppuun haluamme vielä 
muistuttaa kaikkia, että kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää tai mitä mediat ja muut haluavat sinun uskovan. Mediakriittisyys kunniaan.Sisällön tarjoaa Blogger.