Header Ads

Pettävät miehet kiihottuvat naispoliitikkojen vallasta ja älykkyydestä

Sarah Palin, entinen Alaskan kuvernööri (kuvituskuva)

  • 69% pettävistä miehistä haluaa naispoliitikon rakastajattareksi mutta ei kumppaniksi.
  • Valta on kiihottavin tekijä, melkein kolmannes vastaajista oli sitä mieltä että naisen valta on seksikästä.
  • 72% sanoi että koskemattomuus voimakkaissa naispoliitikoissa tekee heistä vielä haluttavampia.

Tyttöenergia on palannut voimalla kun naispoliitikot ovat vallanneet kansainväliset esiintymiset ja uuden kyselyn mukaan he saavat myös mielikuvituksen liikkeelle - miehet ympäri maailman fantasioivat saavansa heidät sänkyynsä.

Kyselyyn – tekijänä VictoriaMilan – deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille ihmisille jotka etsivät salasuhdetta – osallistui 4,178 sivuston miespuolista jäsentä joilta kysyttiin heidän poliittisia näkemyksiä ja miksi heitä viehättää naispoliitikot.

Vaikutusvaltaiset ja voimakkaat naiset kuten Hillary Clinton, Saksan Angela Merkel, Britannian Theresa May ja Brasilian Dilma Rousseff ovat saaneet huomion maailmanlaajuisesti ja miehet ovat yllättäen alkaneet kiinnostua politiikasta.

Samalla tavalla myös Suomessa, vaikutusvaltaisimmat poliitikot ovat Anne Berner ja Sanni Grahn - Laasonen, jotka saavat miesten huomion ja innokkaimmat äänet.

Valta on vaikuttavin tekijä, jopa kolmannes miehistä on sitä mieltä että naisen valta on seksikästä. Neljännes sanoi että naispoliitikon älykkyys saa heidät kuumaksi ja 18% sanoi että heidän päättäväisyys on stimuloivaa.

Näyttää siltä että miehet rakastavat sitä mitä he eivät voi saada – 72% sanoi että voimakkaiden naispoliitikkojen koskemattomuus tekee heistä haluttavia ja 88% sanoi että naispoliitikon saaminen sänkyyn saisi heidät tuntemaan itsensä yhtä voimakkaaksi.

Pettävät miehet haluaisivat seksikkään ja voimakkaan naispoliitikon vain rakastajattareksi – hän ei olisi yhtä houkutteleva pitkäaikaisessa suhteessa sillä 62% miehistä sanoi että he tuntisivat olonsa epämukavaksi jos heidän vaimollaan olisi enemmän valtaa kuin heillä.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi että kyselyn tuloksen vahvistivat tiedon että miehet rakastavat voimakkaita ja vaikutusvaltaisia naisia – mutta vain makuuhuoneessa.

Kyselyn mukaan pettävät miehet fantasioivat vaikutusvaltaisesta poliitikosta sängyssään, he suosivat pehmeämpiä ja naisellisempia naisia pitkäaikaisina kumppaneinaan. Heitä kiihottaa voimakkaan naisen tuoma haaste, Mr Vedal sanoi.
Mikäli olet kiinnostunut voimakkaista ja älykkäistä naisista löydät heitä esimerkiksi tältä listalta, johon olemme keränneet parhaat deittisivut miehille. Suosittelemme myös tutustumaan Victoria Milaniin tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.