Header Ads

Battlerite - PvP nälkäisille pelaajille


Oletko koskaan kuullut pelistä Bloodline Champions? Ehkäpä et, mutta ei hätää sillä pelistudio Stunlock studios on taas täällä ja tällä kertaa uusimman pelinsä Battlerite kanssa. Kyseessä on 2v2 tai 3v3 areena mäiskintä jossa vain taidolla ja tähtäyksellä on väliä. Ei satunnaisia numeroita tai itsestään ohjautuvia ammuksia. Mikäli aijot osua johonkin niin jokainen lyönti ja ammus tulee tähdätä ja jokaisen näistä voi myös väistää.

Matsit ovat pituudeltaan noin 10-15 minuuttia ja jokainen minuutti on tärkeä sillä mikäli aika loppuu alkaa areena pimentyä reunoilta tiivistyen keskelle ja mikäli jäät tummentuvalle alueelle voit sanoa hei hei elämäpisteillesi sillä se syö ne nopeammin kuin miekka perseessäsi.


Mikä hienointa ovat pelintekijät tuomassa peliin VR kuvaus ominaisuutta joka sallii pelaajien videoida, tallentaa ja muokata tallentamiaan otteluita VR lasien avulla.
Mikäli kiinnostuit pelistä voit löytää sen jo Steaming Early Accesistä hintaan 19.99 €/$ (hinta riippuu alueestasi). Ostamalla pelin nyt jo saat kaikki hahmot ja myös tulevaisuudessa julkaistavat hahmot itsellesi. Suunniteltu julkaisu on 2017 tammikuussa jolloin peli on täysin ilmainen, mutta ei tällöin sisällä hahmoja vaan ne on hankittava pelaamalla tai ostamalla. Alla vielä pelikuvaa Battleritestä.
Sisällön tarjoaa Blogger.