Header Ads

Arvostelussa Mana -ateriankorvikeMana on juoman muodossa oleva ruoka, joka tarjoaa kaikki ravintoaineet joita tarvitset. Saat siis kaiken tarvittavan helposti ja aikaa säästäen.

Ainesosina Manassa on muun muassa Soijaproteiini, kylmäpuristettu kookosöljy, HMB, auringonkukkaöljy, kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, rypsiöljy, maissi ja niin edelleen. Mana paketissa tulee mukana ruokajauhe pusseja (jokaisessa pussissa 2001 kcal), öljy erillisissä pulloissa, metallinen mitta ja juomapullo. Erityismaininnan ansaitsevat metallinen mitta, joka tuo laadukkaan fiiliksen tavallisiin muovi mittoihin tottuneelle. Sekä Manan juomapullo, joka on myös laadukasta tekoa. Pullon suuaukko on iso ja siitä on erittäin helppo kaataa jauhetta sisään, joten käytännöllisyys on huipussaan.


Mana aterian valmistus on helppoa. Laitetaan pulloon ensin vettä sitten annostellaan sopivasti jauhetta ja perään sopivasti öljyä. Sekoitetaan juoma ja nautitaan. Tavallinen ateria koko on 3dl vettä, 2 mittaa Mana ateriankorvikejauhoa ja yhden merkin verran öljyä. Tällainen ateria sisältää 400kcal. Voit toki vaihdella aterian kokoa itse isompaan tai pienempään. Voit myös tuunata ateriasi tekemällä sen tehosekoittimessa kuten normaalisti tekisit juomapullossasi, mutta lisäämällä esimerkiksi haluamiasi hedelmiä sekaan. Suosittelemme kokeilemaan ja testaamaan lisäämällä hedelmiä sekaan, sillä saat juomasta erittäin herkullisia maku vaihtoehtoja.

Manasta voikin todeta ainoastaan, että Helppoa, nopeaa ja maukasta.


Sisällön tarjoaa Blogger.