Header Ads

Valehtelevatko naiset raiskauksista?


Videolla kysytään: "Valehtelevatko naiset raiskauksista?" 


Entä ymmärtävätkö raiskauksesta huutavat henkilöt miten vakava rikos raiskaus edes on?.

Miksi naiset sitten huutavat:


"Raiskaus, raiskaus, raiskaus!".

Videon mukaan naiset tekevät näin, koska heitä ei rangaista tarpeeksi kovasti esimerkiksi raiskauksen valehtelusta.


Nainen voi täysin vapaasti syyttää toista osapuolta (miestä yleisemmin) raiskauksesta saamatta itse lähes mistään rangaistusta vaikkei tämä olisi totta. Toinen osapuoli taas kärsii kymmenkertaisesti jo siitä että häntä syytetään vaikkei hän olisi mitään tehnytkään.


Mitä mieltä sinä olet:

"Tulisiko henkilöä rangaista yhtä kovalla tuomiolla kuin mitä syytetty olisi saanut jos henkilö valehtelee raiskauksesta?"

Miksi asia on tärkeää nostaa esiin? Esimerkiksi Suomessa poliisin mukaan jopa kymmenen prosenttia raiskausilmoituksista on suoraan vääriä ilmiantoja. Suurin syy miksi poliisille valehdellaan raiskauksista on poliisin mukaan se, että sillä halutaan peitellä omaa uskottomuuttaan tai tehdä vahinkoa toiselle osapuolelle.

Raiskaus ei ole leikin asia ja siitä valehteleminen tulisi kriminalisoida kovalla kädellä. On väärin raiskauksien uhreja ja väärin syytettyjä kohtaan että sitä käytetään lyömäaseena ja omien virheiden paikkailuun.

Loppuun huomautettakoon, että videolla nähdään erittäin räikeitä esimerkkejä naisista, jotka pyrkivät saamaan apua valehtelemalla ja huutamalla apua tilanteissa joissa itse toimivat kusipäisesti. ;Mikäli joku ei vielä sitä arvannut on video tarkoituksellisesti provosoiva.

Sisällön tarjoaa Blogger.