Header Ads

Slow kellot

Kello joka tuo täysin erillaisen lähestymistavan rannekellojen maailmaan. Ensinnäkin kellossa on vain yksi viisari ja toiseksi näyttötaulu koostuu kokonaisesta 24 tunnista tavallisen 12 tunnin sijaan. Näet siis koko päivän yhdellä kertaa kellotaulusta. Slow tarjoaa useamman mallin sekä ison liudan eri ranneke vaihtoehtoja eli et joudu tyytymään vain yhdenlaiseen tyyliin vaan valinnanvaraa on paljon. Laadusta kertoo jo se fakta, että kellot on tehty Sveitsissä tuolla laadukkaiden kellojen kodissa. Laadusta kertoo myös tyylikäs laatikko jossa tuote tulee asiakkaalle. Laatikkon avulla kelloa voi käyttää vaikka pöytäkellona.

Kellon käyttökokemus on alussa melko outo. Joutuu useita kertoja katsomaan mitä se kello nyt olikaan, mutta kun 24 tunnin näkymään tottuu kellon käyttökokemus on erittäin mielenkiintoinen. Ajan myös näkee 24 tunnin kellotaulusta huolimatta melko tarkasti (kahden(2) minuutin tarkkuudella), joten se ei ole ongelma. Erittäin mielenkiintoinen tapaus suosittelemme tutustumista kaikille. Erityisesti kaikille rannekellojen ystäville. Slow kellot tuovat todella uuden ja laadukkaan tuulen kello markkinoille.


Loppuun vielä pieni kuva kollaasi siitä mitä kaikkea paketti sisältää. Nimensä mukaisesti paketin avaaminenkin on kyllä todella hidasta, mutta pakko kehua sen yksinkertaista ja kaunista pakkausta kellon kauneuden lisäksi.

Sisällön tarjoaa Blogger.