Header Ads

Miksi matriarkaattiset yhteiskunnat eivät toimi


Nyky mediassa demonisoidaan patriarkaattisia yhteiskuntia ja miehiä enemmän kuin feministit ehtivät keksiä uusia valheita ja suoltaa paskaansa, mutta miksi näin on? Mikä siinä patriarkaattisessa eli mies vetoisessa yhteiskunnassa muka mättää niin hirveästi?

Jos nyt katsotaan onnellisuus mittareita esimerkiksi naisten näkökulmasta on naisten onnellisuus laskenut tasaisesti sitten jo 50-luvun ja jatkaa laskuaan yhä. Myös miesten onnellisuus on laskenut samaan aikaan kun miesten oikeuksia on alettu polkea esimerkiksi terveydenhuollossa, lisääntymisessä kuin myös ihan normaalissa elämässäkin. Ole mies saat pidemmän tuomion samasta rikoksesta kuin nainen saisi, saat huonompaa jos ollenkaan terveydenhuoltoa, joudut pakko työhön vankilan uhalla ja henkesi on uhattuna niin parisuhteessa kuin ulkonakin useammin kuin naisten. Samaan aikaan yhteiskunta ja femakot rääkyvät naisten oikeuksien perään ja "tasa-arvon". Ilmeisesti feministit eivät ole tyytyväisiä edes silloin kun ovat jo ajaneet naisten oikeudet miesten oikeuksien ohi niin yleisessä käytännössä kuin lakienkin osalta.

Palatanen nyt kumminkin asiaan eli miten matriarkaattinen toisin sanoen siis naisvaltainen yhteiskunta eroaa mies valtaisesta yhteiskunnasta. Esimerkkinä näiden toimivuudesta voidaan välittömästi antaa se että yhtäkään ihan oikeasti matriarkaattista yhteiskuntaa ei edelleenkään löydy maapallolta sillä nekin, jotka ovat voineet olla ovat nopeasti kadonneet maan päältä. Syyksi tähän voidaan antaa naisten henkinen epätasapaino sekä se fakta että naiset eivät yleisestikään ajattele yhteisönsä parasta samalla tapaa kuin miehet, koska miksi muuten nämä yhteiskunnat olisivat hajonneet tai tuhoutuneet. Verrattuna miesten johtamiin yhteiskuntiin joissa naisilla on turvattu elanto ja selkeästi ohjattu paikka ei naisten päästäminen vallankahvaan ole järkevää. Tästä voidaan nähdä esimerkki jo ihan Suomessakini kun presidentiksemme valittiin Tarja Halonen, Suomen ensimmäinen naispresidentti joka saikin sitten istu kaksikautta kiitos naisäänestäjien ja heitä komppaavien hipsterifeministi miesten. Suurempaa rappauttajaa saakin etsiä presidenteistä, sillä Halosen aikana niin talous kun Suomen puolustukset putosivat. Suomen halvin ja tehokkain maapuolustus, maamiinat ajattiin alas, miehiä potkiin perseelle kuin vierasta sikaa "tasa-arvon" nimissä ja mitään todellisia muutoksiakaan ei saatu talouden puolella aikaan. Tästä kertonee paljon myös se, että Halonen ei juuri tullut juttuun suurimmaan naapurimaamme päättäjien kanssa ja hänelle mitä suurimmalla todennäköisyydellä naureskeltiin itärajan toisella puolella.

Matriarkaattisten yhteiskuntien suurin ongelma onkin se, että johtamassa ovat yleensä äänekkäimmät, henkisesti epätasapainoisimmat yksilöt jotka eivät saa yhteisöä taakseen, eivät saa todellisia päätöksiä aikaan ja ajattelevat suurimmaksi osaksi omaa persettään. Patriarkaattisessa yhteiskunnassa jossa miehet ovat päättävässä asemassa ei tätä etuoikeutta ole.

Otetaan esimerkiksi joku pahainen kylä jossa "vanhinten" neuvosto päättää asioista. Alat siellä pelaamaan omaa peliäsi kun muut kärsivät huomaat pian olevasi "entinen päättäjä". Yhä nykyiseltäänkin tämä voidaan huomata päätöksen teossa.

Miehet ovatkin evoluutien saatossa geneettisesti muokkautuneet siten että pyrkivät toimimaan aina yhteisön hyväksi, koska tämä on sallinut paremman suvun jatkamisen ja lapsien selviytymisen. Naisilla taas on ollut järkevämpää keskittyä itseensä, koska he ovat voineet löytää uuden siittäjän helpostikkin joten heidän ei ole tarvinnut ajatella yhteistä hyvää ja yhteisen hyvän ajatteleminen on voinut olla, jopa vaarallista naiselle itselleen ja hänen suvunjatkamiselleen verrattuna mieheen. Miehet ovat myös oppineet ja yhä edelleen oppivat nopeasti, että mies joka pystyy tarjoamaan yhteiskunnalle (toisin sanoen naisille) parhaat elinoltavat saa nopeiten naisia, jälkeläisiä ja tasaisesti seksiä. Seksi onkin yhteiskuntien tärkein kauppatavara jos näin voidaan sanoa.

Matriarkaattisten yhteiskuntien ongelmana on nimenomaisesti liian kallis pillun hinta eli hyötysuhteen lasku verrattuna sen tuomiin etuihin ja naisten päämäärättömyys. Patriarkaattisessa yhteiskunnassa on aina yksi päämäärä joka on sallinut niiden nopean kehittymisen. Seksin saanti eli toisin sanoen hyvien, helppojen ja stressittömien yhteiskuntien luominen naisille ja ihmisen synnynnäinen laiskuus tehdä asioille mitään. Yhdistämällä nämä kaksi ovat ihmiset pakottaneet itsensä luomaan paremmin ja paremmin toimivia yhteiskuntia jotka sallivat ihmisille enemmän aikaa panemiseen ja lorvailuun. Matriarkaattisessa yhteiskunnassa näitä kumpaakaan ei pääse syntymään, koska seksiä hallitsevat naiset ja naisilla ei ole aikaa seksiin, koska joutuvatkin nyt tekemään tärkeitä päätöksiä ja rakentamaan yhteiskuntaa samalla kun miehet odottavat että yhteiskunta rakentuisi, mutta kuka jaksaa sen valmistumista mikäli voit tehdä itse sen nopeammin ja näin varmistaa tasaisemman seksin saannin ja suuremman lorvailun määrän, koska naisetkin ovat opportunisteja siirtyvät hekin tähän uuteen yhteiskuntaan jota taas johtavat miehet.

Voineekin siis päättää tämän tekstin siihen tulokseen että matriarkaattisissa yhteiskunnissa ei viihdytä sen takia että siellä ei ole seksiä eikä vapaata aikaa. Patriarkaattinen yhteiskunta tarjoaa naisille, turvaa, valtaa ja kaikin puolin helpompaa elämää joten moni kysyykin, miksi vaihtaa huonompaa?

Suomalaisten miesten kannattaakin kääntää katseensa esimerkiksi Aasiaan ja latinalaiseen amerikkaan josta löytyy miehiä kunnioittavia naisia. Kannattaa myös kurkata koko listauksemme parhaista deittisivuista miehille täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.