Header Ads

Miksi maahanmuuttaja miehet hakeutuvat Suomeen ja miten naiset vaikuttavat asiaan


Heti alkuun on huomautettava, että Suomessa ihmiset eivät ole koskaan ollet yhdenvertaisia. Esimerkkinä mainittakoon nyt vaikka asevelvollisuus, joka koskee vain miehiä. Terveyden huollon keskittyminen naisiin (käyttävät 60% palveluista ja niihin tarkoitetuista varoista, vaikka tuottavat vain 40% tarvittavista rahoista. Miehet käyttävät 40%, maksavat 60%). Jos haluat lisää esimerkkejä niin mainitaan nyt vielä vaikkapa työttömyys, elinajanodote, koulutus jne. joissa kaikessa huono-osaisuus on kasaantunut miehille, mutta näitä ei jostain syystä nähdä ongelmana. Samaan aikaan nähdään ongelmana esim. se että pörssiyhtiöiden johdossa ei kuulemma ole tarpeeksi naisia. Jännä juttu, että roskakuskien hommat eivät kelpaa tai vaikka kaivostyöläisen työt naisille.


Kuten huomaat Suomessa on valtava vaje tasa-arvossa ja yhdenvertaisuudessa pelkästään naisten ja miesten välillä jo. Miehiä poljetaan ja naisia nostetaan jalustalle. Siksi onkin ainakin itsestäni outoa, että miehet edes haluaisivat tulla tähän maahan. Matkalla kun on varmasti ollut monen monta parempaa maata miehille.

Nyt varmasti mietitte miten yhdenvertaisuus, maahanmuutto ja naiset yleensä liittyvät aiheeseen mitenkään, joten avatkaamme sitä ja aloitamme avaaminen naisten maahanmuutolla.

Naisten hakeutumiseen Suomeen on helposti ymmärrettävissä. Elämä maksetaan verovaroista, oikeutesi on turvattu, helppo pariutua kantasuomalaisten kanssa tai olla pariutumatta, voit olla uskossa tai et ja mikäli kohtaat ongelmia apua kyllä löytyy vähän jokaiselta suunnalta jos osaa edes vähän kysyä. Mikäli haluat voit työllistää itsesi ja koulutus on taattu lapsillesi, kuin myös sinulle mikäli olet valmis tekemään töitä sen eteen. Toisin sanoen Suomi on nirvana monelle maahanmuuttajanaiselle.

Seuraavaksi se suuri kysymyks miksi miehet sitten haluaisivat muuttaa Suomeen ja miksi kukaan haluaisi tulla maahan jossa olet toisen luokan kansalainen jo sukupuolesi perusteella, pariutuminen on vaikeaa ellei lähes mahdotonta, koska naisia on jo maassa vähemmän kuin miehiä ja mikäli tästä määrästä poistetaan vielä naiset, jotka eivät edes ole valmiita pariutumaan ulkomaalaisen, kieltä osaamattoman, kouluttamattoman ja varattoman miehen kanssa ei naisia juuri jäljelle jää. Toki jotkut maahanmuuttajaryhmät ovatkin sitten keksineet, että jos ei muuten niin sitten väkisin. Tästä esimerkkinä voimme mainita vaikkapa tuosta meren takaa Ruotsin, jota onkin alettu jo osuvasti kutsua Euroopan raiskauspääkaupungiksi, koska maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet valtavan raiskaus piikin sen tilastoihin ja monilla alueilla naiset eivät edes uskalla liikkua enää yksin varsinkaan öisin.

Herääkin siis kysymys miksi miehet hakeutuisivat Suomeen? Tähän on varmasti muutama syy, mutta suurimpana varmasti raha. Suomen tarjoama ilmainen ylläpito ja salakuljettajien valheet blondeista, seksiä hinkuvista naisista varmasti ruokkii halua lähteä ilmaisten lihapatojen ääreen. Rahan sanotaan tulevan taikaseinästä ja sitten petytäänkin kun sitä ei saada tarpeeksi jos ollenkaan. Tosin moni on ymmärtänyt myös, että täältä saatu raha ilmaisena käteen on monesti kuukauden tai kahden palkka siellä mistä kyseiset miehet tulevat, joten moni on jo ihan tyytyväinen siihen mitä saa. Tosin muistutettakoon, että ihmisen ahneudella ei ole rajaa joten kaikki otetaan irti mikä saadaan.

Nyt ei pidä myöskään aliarvioida naisten voimaa. Suomalaisia naisia ei turhaan tituulerata helpoiksi. Kiitos tasa-arvoisen yhteiskuntamme ja vapaan seksuaalikasvatuksemme ovat suomalaiset naiset (kuten yleensäkin pohjoismaalaiset) helpommin suostuvaisia seksiin verratuna sisaruksiinsa ulkomailla. Monet maat ovatkin hyvin tiukkoja seksuaalikasvatuksensa puolesta kiitos uskonnon ja huonon tietouden mukaan mitä tehdä jos nainen tulee raskaaksi kuin myös sosiaalisen stigman joka raskauteen liittyy näissä maissa. En nyt mene sanomaan, että tämä huonokaan asia olisi, mutta antaa ajattelemisen aihetta.

Ulkomaalaiset miehet myös viehättävät monia naisia ja eihän se mikään paha asia toki ole. Sanottakoon kumminkin, että onneksi oman kokemukseni mukaan kauneimmat ja halutuimmat naiset sentään osaavat pitää pöksynsä jalassa kun näitä vieraita uroita tulee vastaan. Harmi vain, että sitten on taas niitä naisia jotka oikein työnsäkin puolesta hakeutuvat näiden miesten makuu patjoiksi. Hyvänä esimerkkinä voinee mainita Punaisen ristin naistyöntekijät viime talvelta joista oli paljonkin juttua muutamissa suomalaisissa medioissa. He myös tulevat rasittamaan yhteiskuntaa yksinhuoltajina, joka ei ainakaan meidän mielestämme ole hyväksyttävää, koska oletetusti ovat aikuisia ihmisiä täten itse päättäneet 
pitää lapsen. Maksakoot siis itse vieraan maan lahjansakin.

Kolmanneksi on huomautettava, ei tietenkään pahalla arvon naiset, mutta ulkonäkö tuppaa aika usein myös korreloimaan älykkyyden kanssa. Ei toki aina, mutta usein. Enkä nyt mene sanomaan että me miehet olisimme yhtään sen älykkäämpiä kuin naiset. Naiset keskimäärin ovat älykkäämpiä kuin miehet, mutta miehistä löytyy enemmän huippuälykkäitä ja juuri tästä syystä myös enemmän maahanmuuttovastaisia, koska miehet ymmärtävät maahanmuuton tuomat ongelmat ja rasitteet yhteiskunnalle, jotka miehet pääosin joutuvat maksamaan ja kantamaan. Tämä siis ellei lasketa naisten itsensä aiheuttamia raiskauksia joka johtunee juurikin halusta tuoda näitä suoraan sanottuja elintasopakolaisia maahan. Harmi vain, että tällöinkin uhreiksi valikoituvat usein ne, jotka ovat asiaa vastustaneet tai ne jotka eivät asiasta edes ole välittäneet, jolloin he eivät ole osanneet asiaan varautua.

Naisten valta siis tiivistyykin siihen, että mitä enemmän naiset ovat halukkaita harrastamaan seksiä ulkomaalaisten miesten kanssa ja mitä enemmän sana leviää sen nopeammin heitä alkaa tulla maahan. Samaan aikaan naiset myös aiheuttavat sekasortoa yhteiskunnassa vapaiden naisten vähentyessä. On tutkittu fakta, että mikäli yhteiskunnassa miesten ja naisten määrä muuttuu dramaattisesti siten, että miehiä on enemmän kuin naisia tulee se aiheuttamaan suuriakin ongelmia. Tästä esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa Kiina, jossa prostituutio ja ihmiskauppa ovat ottaneet uutta tuulta alleen, unohtamatta tietenkään vaikkapa Intiaa jossa köyhimmillä alueilla nainen saatetaan naittaa jopa veljes parille tai useammallekin, koska kylässä ei ole tarpeeksi naisia.

Eli jos tiivistämme yhteen vedon siitä miksi maahan hakeutuu enemmän ja enemmän juurikin miessukupuolisia maahanmuuttajia ovat syyt seuraavat. Helppo raha ja seksin saanti, koska kuka tyhmä ihminen ei menisi maahan josta saa ilmaista rahaa ja helposti seksiä? 

Sisällön tarjoaa Blogger.