Header Ads

Mihin ovat Suomen lapset kadonneet?


Moni kysyy nyt mihin ovat kadonneet lapset Suomesta? Entä miksi syntyvyys on laskussa. Tähän on hyvinkin yksinkertainen vastaus.

Lapset ovat vieneet:
  • Feministinen politiikka ja yleinen feminismi keskustelu jossa miehet ja ydinperheet on demonisoitu.
  • Naisille syötetyt kuvitelmat, että työelämä olisi jotenkin herkkua, jolloin naiset ovat valinneet enemmin työelämän kuin sponsoroidun helpomman elämän kodin tekijöinä ja ylläpitäjinä.
  • Naisten kasvaneet vaatimukset miesten koulutuksen ja varallisuuden suhteen samaan aikaan kun miesten koulutustaso ja varallisuus ovat laskeneet leikkausten johdosta niin miesvaltaisten alojen kuin koulujenkin varallisuudessa sekä työ/koulutus paikoissa.
  • Naisten ura suuntautuneisuus eli miten tehdä lapsia kun naiset keskittyvät uraan.
  • Miesten syrjäyttäminen parisuhde markkinoilta. Maahan päästetään lisää ja lisää miehiä jotka ovat agressiivisempia pariutumaan kuin tasa-arvoon opetettu suomalainen mies jolle on opetettu että naisen lähestymisestäkin voi jo saada pervon ja raiskaajan leiman.
  • Lain säädäntö ja yleinen käytäntö joka on miehiä syrjivä ja varmistanut miesten poistumisen parisuhdemarkkinoilla laskiessaan 1+1 yhteen ja todeten että riskit ovat liian suuret verrattuna hyötyihin.
Toisin sanoen jos lista tiivistetään on syntyvyys laskussa juurikin siksi, että naiset eivät halua lapsia ja ne naiset jotka haluaisivat lapsia eivät löydä kumppaneita, koska miehet ovat tehneet laskunsa ja todenneet että lapsia ei kannata tehdä. Suomessakin todistetusti joka viides lapsi ei edes ole kyseisen miehen vaikka mies näin luulee. Luku on varmasti suurempi kuin mitä annetaan olettaa, mutta tätä ei juuri mediassakaan markkinoida sen aiheuttaman närän ja suuttumuksen naisten puolella. Media ja feministi myös markkinoivat virheellisesti työelämää naisille. Nykyisten onnellisuus mittareiden mukaan naisten onnellisuus on laskenut tasaisesti samaan aikaan kun miehet ovat alkaneet vetäytyä yhteiskunnasta todettuaa, että sillä ei ole enää mitään tarjottavaa miehille siis muuta kuin maksajan rooli. Tästä syystä lapsia syntyy vähemmän ja vähemmän. Miksi tehdä lapsia jos et voi olla varma siitä että ne ovat omiasi tai, että edes saat tavata lapsiasi eron sattuessa. Suomessa yhä edelleen huoltajuuskiistoissa 90% lapsista menee äidille vaikka usein todetaan että isä olisi parempi vaihtoehto lapsille. Syntyvyyden laskuun on kuitenkin ratkaisu. Ratkaisu ei ole suoraan maahanmuuton lisääminen, niin kuin jotkin omia intressäjään ajavat tahot esittävät. Ratkaisu on naisten valikoiminen maahanmuuttajiksi ja nimenomaan perhearvoja kunnioittavien biologisessa lisääntymisiässä olevien maahanmuuttajanaisten saaminen Suomeen. Koska maahanmuuttopolitiikka ei ole tällä tavalla valikoivaa, onkin perheen perustamisesta haaveilevien miesten syytä ottaa omat ohjat käsiinsä ja suunnata kansainvälisille pariutumismarkkinoille, joilla suomalaisen miehen arvostus on maailman huippuluokkaa. Tällä voidaan myös pitkällä tähtäimellä vaikuttaa suomalaisten naisten asenteisiin, kun yhä useammat suomalaiset naiset alkavat jäämään ilman kumppania. Etenkin Afrikasta, Etelä-Amerikasta ja Aasiasta kotoisin olevat naiset tunnetusti kunnioittavat perinteisiä perhearvoja ja haluavat elää avioliitossa sekä saada lapsia. Joten jos siis olet perheen perustamisesta haaveileva suomalainen mies, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua kansainvälisiin pariutumismarkkinoihin.

Kansainvälisille pariutumismarkkinoille pääset kätevästi ja turvallisesti luotettavia kansainvälisiä deittidivustoja käyttämällä. Deittisivuston käyttämisessä on myös se hyvä puoli, että voit kätevästi sulkea valikoimasta pois ne, joilla on jo lapsia tai jotka eivät halua lapsia. Deittisivuilla yleensä omassa profiilissa ilmoitetaan ko. asiat. Katso tästä Googlen sovelluskaupasta Foreign Dating Forum.

Sisällön tarjoaa Blogger.