Header Ads

Kuurot sisarukset, jotka käyttivät hyväksi alaikäistä poikaa säästyvät vankilalta!Tuomari on kaikessa viisaudessaan päättänyt säästää Julie Fellow (30) ja hänen siskonsa Jenniferin (32), jotka käyttivät hyväkseen alaikäistä poikaa 14 vuotta, vankilalta.

Molemmat sisarukset ovat kuuroja ja eivät osaa lukea huulilta Tuomarin mukaan tämä asettaisi siskokset huonoon asemaan vankilassa jossa viittomakieltä ei ole saatavilla. Lisäksi tuomari katsoi, että koska toinen siskoksista on raskaana, joten häntä ei tulisi tuomita ollenkaan tästä syystä.

Ihmiset ovatkin ihan syystä suunniltaan sillä siskokset käyttivät poikaa hyväksi tämän ollessa vasta 6 vuotias ja jatkoivat tekoa vielä myöhemmin pojan ollessa teini-iässä. Siskokset olivat tällöin yli 20 vuotiaita ja painostivat poikaa seksiin perustellen seksiä aikaisemmilla hyväksi käytöillään.

Oikeuden mukaan Julie oli 14 vuotta kun hän houkutteli kuusivuotiaan pojan kylmäaseman vessaan 2000 luvun alussa jossa hän kosketteli itseään intiimisti.

Toisella kertaa hän harrasti seksiä uhrin kanssa, joka luuli, että se on täysin "normaalia", koska se tapahtui niin usein. Hänen siskonsa taas harrasti pojan kanssa seksiä, hänen poikaystävänsä nukkuessa toisessa huoneessa.

Hyväksi käyttö loppui vasta myöhemmin pojan ollessa teini-ikäinen ja hänen kertoessaan tästä ystävälleen, joka kauhisteli tekoa.

Tuomari Robert Juckes QC mukaan siskoksia ei voida tuomita välittömään vankeuteen, koska he olisivat täysin eristettyjä ilman viittomakielen tulkkeja.

Lisää aiheesta Mirrorin sivuilla.

Sisällön tarjoaa Blogger.