Header Ads

Kelpaisiko sinulle seksi, parisuhde tai salasuhde?Jos vastasit kolmesta vaihtoedosta yhteenkään "Kyllä!" olet oikeassa paikassa. Olemme näet löytäneet paikan jossa voivat niin sinkut kuin jo suhteessakin olevat aikuiset tapailla toisiaan täysin anonyymisti.

Tämän paikan nimi on Victoria Milan.

Victoria Milan on paikka jossa sinkut kuin varatutkin voivat etsiä uusia tuttavuuksia ja tutustua näihin hyvillä mielin ja ennen kaikkea turvallisesti. Sivustolta löydät niin seksiä, parisuhdetta kuin salasuhdettakin etsiviä ihmisiä, joten valinnan varaa löytyy.

Miten tämä sivu sitten toimii ja miten varmistat, että salasuhteesi tai seksiseikkailusi jäävät tosiaan vain omasi ja toisen osapuolen tietoon? Ei hätää! Victoria Milan tarjoaa 100% anonymiteetin jo haku prosessista asti ja tässä kolmella lyhyellä vaiheella miten tämä kaikki toimii.


1. Luo profiili (ILMAINEN ja 100% anonyymi)
Valitse anonyymi käyttäjätunnus josta sinua ei voida tunnistaa. Muista ladata profiiliisi kuva jotta saat enemmän huomiota.

KUVA !? Ei huolta Victoria Milan tarjoaa niin kutsutun AnonymousBlur työkalun joka auttaa sinua salaamaan henkilöllisyytesi.
Esimerkki kuva "blurratusta" Sherlockista (Benedict Cumberbatch).
Lisäksi voit päättää onko kuva yksityinen vai yleinen. Yksityiseen kuvaan muut joutuvat pyytämään sinulta luvan.

2. Etsi ja löydä

Sinä valitset keneen haluat tutustua. Victoria Milan tarjoaa todella hyvän hakutoiminnon, jolla voit hakea henkilöitä iän, maan, kunnan, kaupungin, etäisyyden luotasi, pituuden, painon, ulkonäön, ruumiinrakenteen, persoonallisuuden, harrastuksen tai mikä sytyttää avulla esimerkiksi. Haun avulla löydät varmasti juuri sellaisen ihmisen kuin haluat.
3. Ole anonyyminä yhteydessä
Victoria Milanin avulla voit pitää anonyymisti yhteyttä.

Voit esimerkiksi:

  • Flirtailla - jolla näytät kiinnostuksesi ilman sen suurempia puheita vielä.
  • Lähettää yksityisviestiä sähköpostin tapaan suoraan sivuilla toiselle käyttäjälle.
  • Voit myös keskustella toisten käyttäjien kanssa VM Messengerin avulla joka on uusi chat toiminto joka mahdollistaa realiaikasen yhteyden pidon kirjoittamalla tai mikrofonilla. Tämäkin täysin anonyymisti!
Mitäpä siis enää odotat. Kurkaa sisään ja tutustu Victoria Milaniin täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.