Header Ads

Joylent ateriakorvikkeet

Joylentilta löytyy makuina mansikka, banaani, suklaa ja vanilia
Jokainen haluaa säästää aikaa ja rahaa. Jokainen myös haluaisi saada ateriastaan kaikki keholle tarpeelliset aineet. Joylent ratkaisee nämä ongelmat. Jyulent tekee ateriankorvike juomajauheita ja patukoita. Lisää vain vesi ja saat kaiken mitä kehosi tarvitsee yhdestä juomasta. Heillä on perusversion lisäksi useita versioita jauheista. Muun muassa vegaaniversio ja niin sanottu Wake up eli heräämisversio sekä sportversio. Makuina löytyy mansikka, banaani, suklaa ja vanilja. Joylent koostuu muun muassa kaurasta, hera proteiinista, pellavansiemenistä ja vitamiineista.

Miten eri versiot eroavat toisistaan.
  • Joylent Vegan - Sisältää yhdistelmän riisi, hamppu ja soijaproteiinia.
  • Joylent Wake up - Sisältää kofeiinia eli antaa mukavan piristävän vaikutuksen.
  • Joylent Sport - Sisältää enemmän kaloreita ja enemmän proteiinia.

Mauista voinee sanoa, että hieman viljainen maku jossa aina säväys kyseistä makuseosta oli sitten mansikka, banaani, suklaa tai vanilia kyseessä. Hyvänä puolena mainittakoon se, että maut eivät ole esansisia kuten monessa muussa tapauksessa.
Twenny baria löytyy banaanina ja suklaan makuisena.
Patukka puolelta heiltä löytyy Twenny bar. Twenny bar on Joylent pakattuna patukka muotoon. Yksi patukka vastaa 20% päivän tarpeesta kaikessa mitä kehosi tarvitsee. Helppo tapa nauttia Joulentista ilman veden kanssa läträämistä missä ja milloin vain.

Joylent on helppo ja nopea tuote kiireiselle ihmiselle. Lisää vain vesi ja ateria on valmis tai ota vain Twenny patukka mukaan niin nälkä ei pääse yllättämään. Joylent ateriat tekevät syömisestä nopeaa ja edullista ja saat silti kaikki tarpeelliset aineet ateriasta. Näin sinulle jää enemmän rahaa ja aikaa johonkin muuhun.


Sisällön tarjoaa Blogger.