Header Ads

Hyvätuloisen miehen viehätysvoimaKyösti Niemelä teki deittailuhistoriaansa tutkaillessaan mullistavan havainnon, josta hän avautuu kolumnissaan Naiset haluavat hyvätuloisen miehen – eikä siinä ole mitään vikaa.

Kyösti on muotoillut kolumninsa naisia mahdollisimman vähän suututtavaan muotoon, jotta kommenttiloota ei huuda punaisena. Kyösti korostaa äänekkäästi, että "naisissa ei ole mitään vikaa". Ilman tuota vastuupoistolauseketta palaute olisi karseaa, koska naiset syyllistyvät ja vihastuvat totuuden pariutumisesta toitottaville miehille.

Suomalaiset naiset etsivät tietyn tulotason miestä, mutteivät välttämättä itse tiedosta sitä.

Naiset elävät usein valetodellisuudessa, jossa heidän rationalisointihamsterinsa todistelee, että miehen tulotasolla ei ole väliä. Tavallaan naiset tapertavat samanaikaisen tiedostamisen ja aktiivisen unohtamisen välitilassa.

Naisten yritys hypegamisuutensa aktiiviseen unohtamiseen toimii niin kauan, kunnes naiivi mies toteaa: "Älä vain ajattele elefanttia, vaikka elefantin ajattelemisessa ei olekaan mitään väärää." Tuon lausahduksen jälkeen naiset eivät voi olla ajattelematta elefanttia, mikä tuo pintaan ankaran syyllistymisen defenssit.

Joitain vuosia sitten kirjoitin naistenlehteen omakohtaisen jutun rahasta ja deittailusta. Kerroin siinä, kuinka kumppaninetsintä oli muuttunut opiskeluvuosieni jälkeen.

Naisia oli alkanut kiinnostaa, kuinka paljon mies tienaa. Pienituloisille miehille, kuten minulle, tämä oli iso muutos. 

Opiskeluaikoina rahalla ei tosiaankaan ole merkitystä, mutta iän karttuessa naisista tulee persompia rahan perään - eritoten miesten rahan perään. 

Harvoin kukaan sanoo ääneen mitään sellaista, että kyllä miehen pitäisi tienata vähintään neljä tonnia kuussa. Sen sijaan he saattavat ajatella, että olisipa kiva ostaa joskus jonkun ihanan miehen kanssa asunto Etelä-Helsingistä, tehdä kolme lasta ja keskittyä niiden kasvattamiseen. Se on hieno suunnitelma, mutta silloin ei kannata pyytää ketä tahansa ulos. Näin raha muuttuu romantiikaksi, hyvä tulotaso juuri minulle tarkoitetuksi ihmiseksi. Raha ei muutu romantiikaksi automaattisesti. Nainen saattaa ajatella, että "tietenkin huonotuloisissakin miehissä voi olla kivoja miehiä, mutta heitä voi olla myös hyvätuloisissa. Miksipä siis en etsisi miestä hyvätuloisten joukosta, jos muut ominaisuudet ovat yhtä hyvät".


Toivoisin, että kulttuurissamme voitaisiin sanoa se ääneen: monien naisten unelmiin liittyy mies, jolla on rahaa. Eikä siinä ole mitään vikaa.

Varakasta miestä etsiviä naisia pilkataan valitettavasti edelleen kullankaivajiksi, onnenonkijoiksi ja vastaaviksi. Mutta ei rikkaan miehen etsimisessä (saati löytämisessä) ole tietenkään mitään väärää. Tottakai rikkaan miehen etsimisessä on "jotain väärää", jos se koetaan vääräksi tai piiloteltavaksi asiaksi. Moraalisesti täysin "oikeita" asioita ei tarvitse salailla.

Miehen näkökulmasta katsottuna kullankaivajassa on paljon "väärää". Suurin osa miehistä ei halua kullankaivajaa, kuten naisetkaan eivät halua miestä, joka sanoo tärkeimmäksi kriteerikseen "hyvät suihinottotaidot".
Kerropa Kyösti rehellisesti, valitsisitko sinä treffeille naisen, joka kuvaa itseään kullankaivajaksi ja onnenonkijaksi? Et varmaankaan.

Feministi vetää herneen nenään Kyöstin jutusta

Minja Koskela kirjoittaa otsikolla Naiset haluavat hyvät tulot, eivät hyvätuloista miestä.

Vaikka mietin pääni puhki, en saa mieleeni yhtään kolmikymppistä naista, joka unelmoisi rikkaisiin naimisiin pääsystä. Itse asiassa en tunne yhtään naista, joka unelmoisi naimisiin pääsystä ylipäänsä, vaikka se kolumnistin jokseenkin 50-lukuvaikutteisessa maailmassa kuulostaneekin eriskummaiselta.

Etkö ole koskaan katsonut Satuhäitä tai kymmeniä muita hääohjelmia?

Tuntemani naiset haluavat elää tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa vastuu yhteisistä menoista, lastenhoidosta ja kotitöistä jaetaan puoliksi.

Naiset eivät yleensä toitottele rikkaan miehen kaipuutaan suureen ääneen. Siitä huolimatta merkittävän suuri osa naisista haaveilee sugardaddystä aviomiehenä.

Miksi ihmeessä rajoitat tarkastelusi muutamiin (lesbo)feministisiin ystäviisi. Ota pääsi pois persuksista katso koko maailmaa feministisen kuplasi sijaan.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Mikäli olet kiinnostunut suomalaisia miehiä arvostavista ja kauniista naisista kannattaa suunnata katseensa parhaimpiin ilmaisiin deittisivuihin täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.