Header Ads

Tennistähti ei ymmärrä tasa-arvoa


Tennistähti Serena Williams avasi sanaisen arkkunsa koskien tenniksen sukupuolikysymyksiä ja palkkioita. Harmi vain, että arvon naisella ei ole mitään käsitystä miten asiat todellisuudessa ovat. Toisaalta voidaan olettaa hänen tietävän miten asiat ovat, mutta koska on nainen yrittää hän lisätä omia palkkioitaan. Tunnetustihan Williamsin siskoksilla ei ole mennyt viimevuosina kovinkaan hyvin ja sponsoreitakin on siirtynyt toisten kilpailijoiden taakse.

Joten avataampa vähän tätä tenniksen maailmaa ja perustellaan mikä meni pieleen.


  1. Naiset pelaavat lyhyempiä pelejä ja vähemmän eriä kuin miehet (naiset paras 3, miehet paras 5), mutta saavat silti samat palkkiosummat eli naiset tienaavat enemmän kuin miehet.
  2. Kaikessa urheilussa miehet ovat suositumpia siksi että omaavat enemmän taitoa ja fysiikkaa eli saavat parempia tuloksia aikaan ja siksi miehiä seurataankin enemmän.
  3. Mitä enemmän seuraajia sitä enemmän mainosrahaa. Naiset alkakoon hankkimaan
    niitä katsojia niin eiköhän raha seuraa perässä. Tämän ei myöskään pitäisi olla ongelma, koska moni katselee naisia ihan jo sen takia että mielumminhan sitä naisia katselee ähkimässä kuin raavaita miehiä.

Joten eiköhän jo lopeteta se femakko propagandan suoltaminen ja laiteta vaikka Williamsin sisarukset pihalle koko kisoista jos ei ilmainen raha kelpaa.

Williamsin siskosten on myös turha vedota siihen miten "hyviä" ovat kun eivät pärjää edes alle top 200 rankingin miespelaajille vaikka ovat itse top 10 naisten maailman rankingissa.

Esimerkkinä tähän voidaan antaa 1998 Australian avoimista kisoista joissa sisarukset Serena ja Venus Williams kehuskelivat miten voittaisivat kenet tahansa miehen joka sijoittuu ulos maailman top 200. Haasteen päättikin ottaa vastaan saksalainen Karsten Braasch, joka oli sijalla 203 (paras sijoitus 38.). Ennen otteluja Braasch oli pelannut kierroksen golffia aamulla, juonut pari kaljaa ja polttanut muutaman sikarin ja tämän jälkeen aloittanut pelit Williamsin siskoksia vastaan. Hän pelasi molemmat pelit peräkkäin ja voitti Serenan 6-1 sekä Venuksen 6-2. Serena kommentoi ottelua seuraavasti pelien jälkeen:En tiennyt että se olisi näin vaikeaa. Löin lyöntejä joilla olisi voittanu naisten sarjassa, mutta hän torjui ne niin helposti.

Sisällön tarjoaa Blogger.