Header Ads

NOW:n vuoden 2016 "Urheuden Nainen"


NOW eli National Organization for Women on päättänyt valita kaikessa "viisaudessaan" vuoden naisekseen Emma Sulkowiczin eli "patjanaisen". Emma Sulkowicz on tullut ainakin USA:ssa kuuluisaksi siitä, että valehteli tulleensa raiskatuksi toisen opiskelijan toimesta ja alettuaan kantamaan patjaa mukanaan kaikkialle yliopistolla, "vastustaakseen" kampusraiskauksia.

Ehkäpä NOW ei ole huomannut uutisjuttuja ja oikeuden päätöksiä siitä että kyseinen mies on vapautettu kaikista syytteistään ja siitä, että jopa yliopisto erotti väärin perustein kyseisen miehen uskoessaan Sulkowiczin valheita. Yliopisto sai tästä palkakseen oikeutetun oikeushaasteen, koska mieheltä evättiin opiskeluoikeudet maksamaansa yliopistoon kyseisen naisen valehtelun takia.

Sulkowicz on myös tunnettu nykyisin pornovideostaan joka on julkaistu esimerkiksi Pornhub sivustolla ja jota hän kutsuu "taiteelliseksi" teoksekseen raiskauksestaan. Harmi vain, että et voi olla raiskauksen uhri mikäli sinua ei ole raiskattu. Tästä todisteina on esimerkiksi Emma Sulkowiczin omat viestit miehelle joissa pyytää häntä kirjaimellisesti panemaan häntä perseeseensä.

Loppuun todettakoon, että NOW päätöksessä ei tosin ole mitään yllättävää koska kyseessä on USA:n suurin feministi järjestö, joka on aktiivisesti lobannut miesten ja isien oikeuksia vastaan, sekä aktiivisesti tekee tasa-arvon vastaista työtä.

Lisää aiheesta kertoo TL;DR erinomaisella videollaan.


Sisällön tarjoaa Blogger.