Header Ads

Naisen on uhrauduttava joskusMies on seksuaalisuutensa vanki karkeasti muotoiltuna. Mies on terve kun hän tuntee jatkuvaa seksuaalista halua. Naisen kuukautiskierto tekee hänestä ailahtelevamman seksuaalisuuden suhteen kuin mitä mies on koska mies on aina hormonaalisesti tasaisessa tilassa naiseen verrattuna. Usein nainen ei ole seksuaalisesti aivan niin aktiivisimmillaan kuukautiskierron jälkipuoliskolla koska evoluutio on lähtenyt ihmislajin suhteen suuntaan jossa kahden sukupuolisen ääripään on kohdattava jotta lisääntyminen olisi mahdollista ja koska naisen raskautuminen on todennäköisempää ennen ovulaatiota kuin sen jälkeen. Jos naissukupuoli olisi aina yhtä halukas seksiin kuin miessukupuoli on, ihmis- ja eliölajien jatkumo ylipäätään lopahtaisi. Lisääntyminen loppuisi jos naissukupuoli ei hyljeksisi miessukupuolta jonkin verran.

Koska ihmisellä on pitkälle kehittynyt tunnemaailma ja kyky käsitellä asioita älyllisesti, asian ei pitäisi olla mikään ongelma. Ihmislaji harrastaa seksiä koska se tuntuu hyvältä eikä läheskään aina ole tarkoitus lisääntyä. Evoluutio ei kuitenkaan häviä mihinkään silti. Evoluutio on ja pysyy.

Evoluutio on tehnyt naisen laukeamisen haasteellisemmaksi kuin miehen koska jos naiset laukeaisivat liian herkästi, he eivät tulisi raskaaksi niin helposti. Naiset naisivat miehiä ja hylkäisivät heidät heti lauettuaan. Miehet eivät pääsisi laukeamaan välttämättä lainkaan naiseen. Naisen on tehtävä töitä ja opeteltava laukeamaan yhdynnässä. Miehelle se on helpompaa kuin naiselle. Mikään ei kuitenkaan rajoita naista kokemasta suurta seksuaalista nautintoa jos hän tekee töitä asian eteen ja ymmärtää, sekä myöntää oman rajallisuutensa itselleen.

Naisen on uhrauduttava joskus miehen takia jotta mies on onnellinen seksuaalisesti ja kokonaisvaltaisesti. Kuukautiskierron jälkipuoliskolla etenkin saattaa olla päiviä kun seksi ei aina houkuta naista. Naisen on tajuttava se että miehellä ei ole samanlaista sykleittäin etenevää hormonitoimintaa kuin naisella on. Naisen on niinäkin päivinä kun ruumis ei ole herkimmillään, annettava miehelle seksuaalinen tyydytys. Parisuhde kuolee liian usein seksin puutteeseen ja siihen että nainen sulkeutuu omaan maailmaansa jossa hän suree orgasmittomuuttaan ja hormonaalista ailahtelevuuttaan. Mies voi auttaa naista sellaisina aikoina hyväilemällä ja hellimällä häntä ja osoittamalla rakkautensa naiselle kauniilla sanoilla. Vaikka orgasmi olisi tällöin naiselle vaikeampaa saavuttaa, mies voi antaa naiselle paljon muutakin. Läheisyyttä ja hyvää oloa. Naisen ei koskaan tule kieltäytyä seksistä koska hän ei kykene laukeamaan. Joskus on uhrauduttava ja annettava miehelle nautintoa jotta saa sitä itsekin jatkossa. Naisen ja miehen symbioosi on toimiva kokonaisuus kun parisuhteessa otetaan elämän realiteetit huomioon.

Nainen, silloin kun sinua haluttaa seksi vähiten, ota miehesi lähellesi ja tyydytä hänet jotta hän jaksaa rakastaa sinua. Älä sulkeudu ja kiukuttele miehelle siksi että hormonitoimintasi on mikä se on. Tyydytä miehesi intohimoisesti niin hän tyydyttää sinut vieläkin intohimoisemmin kun sen aika koittaa.

Lähde - Saila Slioor, blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.