Header Ads

Mitä tapahtuu kun naiset joutuvat luopumaan naisena olemisen tuomasta etuoikeudesta?
Tämän päiväisellä videolla käsitellään ohjelmaa nimeltä "Beuty and The Geek" eli suomennettuna "Kaunokainen ja Nörtti". Ohjelmassa oli mielenkiintoinen testi jossa naiset laitettiin poistamaan kaikki meikkinsä ja pukeutumaan rumiin vaatteisiin. Naisten oli tarkoituksena saada miehet tarjoamaan heille drinkkejä ja eniten drinkkejä saanut nainen voittaa kisan.

Mitä naisille sitten tapatui ja mitä he joutuivat kokemaan "kisan" aikana.

  • Ensinnäkin naiset saivat kokea sen mitä miehet normaalistii saavat kokea yrittäessään iskeä naisia eli jatkuvia torjuntoja.
  • He joutuivat lähestymään miehiä ja kokemaan miltä miehistä tuntuu lähestyminen (stressaavalta ja/tai pelottavalta jatkuvien torjuntojen vuoksi).
  • He joutuivat oppimaan miten torjuntoja kestetään.
  • Naiset joutuivat tilanteeseen jossa joutuivat kilpailu tilanteeseen jossa eivät voi voittaa, koska baarista löytyi myös kauniimpia naisia.
  • Jotkut naisista huomasivat, että heissä ei ole mitään muuta kuin heidän ulkonäkönsä ja vanhettessaan he menettäisivät tämän eli toisin sanoen koko asemansa yhteiskunnassa.

Tiivistettynä naiset saivat maistaa palan miesten maailmaa ja suurin osa heistä ei kestänyt tätä edes tuntia. On kuitenkin erittäin positiivista, että edes yksi naisista tajusi minkälaista on olla mies (5:12).
Sisällön tarjoaa Blogger.