Header Ads

Miksi naiset tuhoavat yhteiskuntia ja muita epämukavia totuuksia osa 2Julkaisimmekin jo aikaisemmin videon "Miksi naiset tuhoavat yhteiskuntia ja muita epämukavia totuuksia". Nyt sama sarja jatkuu vbloggaajalta Black Pigeon Speaks osalla kaksi samasta aiheesta eli miksi naiset tuhoavat yhteiskuntia toimiessaan kuin iilimadot imien yhteiskuntien resursseja tuottamatta juurikaan mitään lisä arvoa.

Kyseisellä videolla BPS keskittyy pääosin äänestyskäyttäytymiseen maahanmuuttoon, sosiaalietuuksiin sekä maahanmuuton että naisten luomiin ongelmiin heidän käyttäytymisensä johdosta.

BPS huomauttaakin osuvasti, että maahanmuuttoa kannattavat pääosin naiset samalla vaarantaen toiset naiset ja lapset joihin maahanmuuttajien raiskaukset ja muut rikokset pääosin kohdistuvat. Myös miehet jotka ovat äänestäneet tätä hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan kärsivät joutumalla kustantamaan näiden ihmisten elämisen verorahoistaan.

Suurimpana hallitsemattoman maahanmuuton tukijoina voidaankin pitää nimenomaisesti feministejä, sekä muita jotka eivät halua ymmärtää poliittisten toimiensa vakavuutta sekä vahinkoa jonka tekevät länsimaisille yhteiskunnille kuten EU:lle ja meidän tapauksessamme Suomelle.
Sisällön tarjoaa Blogger.