Header Ads

Me olemme kaunis sukupolvi


Nyt jokainen joka ei ole lukenut paljon tieteellisiä julkaisuja varmaan miettii: "Mikä ihmeen kaunis sukupolvi", joten onkin täysin odotettua ja sallittua vaatia että avaan tätä hieman. Kauniilla sukupolvella viitataan tieteilijöiden tekemään hiiri kokeeseen jossa hiirten annettiin lisääntyä ilman valvontaa. Hiirten määrän saavutettua lakipisteensä lopettivat naaraat lisääntymisen ja eivät suostuneet enää seksiin koiraiden kanssa. Tämä aiheutti sen että koiraat vetäytyivät yhä kauemmas yhteiskunnasta, söivät, nukkuivat ja sukivat itseään, mutta eivät juuri muuten olleet toisten hiirien kanssa mitenkään tekemisissä. Toisin sanoen hiirillä oli kaunis turkki, mutta tyhjä elämä ja tästä tuleekin niin kutsuttu "kaunis sukupolvi" määritelmä.

Mihin kaunis sukupolvi sitten viittaa ihmisissä. Tällä viitataan yleisesti 1990 - 2010 syntyneisiin poikiin ja miehiin. Me olemme niin kutsuttu kaunis sukupolvi jolla ei ole mitään kiinnostusta tai halua tutustua enää naisiin naisten asettamien epärealististen odotuksien kanssa kuin myös yhteiskunnan asettamien määritelmien ja selkeästi miesvihamielisten toimien kanssa. Yksinkertaisesti laitettuna moni mies on jo vetäytynyt omiin asuntoihinsa masturboimaan pornolle, pelaamaan video peleille sekä tekemään omia juttujaan ilman että heitä kiinnostavat juurikaan naiset.

Miehet ovat laskeneet yhteen 1+1 ja todenneet että naisten perässä juoksemiseen ei ole mitään järkeä juurikin naisten asettamien täysin epärealististen odotusten kanssa, avioliittojen jotka eivät kestä naisten lopetettua monogamiset suhteet ja monessa tapauksessa johtuen tästä syystä että mies ei voi edes olla varma että mikäli lapsia syntyy ovatko lapset hänen. Eron sattuessa nainen saa usein talon ja lapset kuin myös muun varallisuuden mieheltä. Naisia lähestyessä mies leimataan usein pervoksi tai joksikin muuksi epäihmiseksi mikäli mies ei kuulu korkeimpaan 20% miehistä eli älykkäimpiin, varakkaimpiin ja komeimpiin jotka ovat toivotuimpia kumppaneita.

Naisten epärealistisia odotuksia ruokkii feministien ja median antamat mielikuvat siitä, että jokaisella naisella olisi mahdollisuus saada tämän top 20% mies. Tätä ruokkivat myös ajatukset siitä, että kun normaali nainen saa yhdenyön suhteen tällaisen miehen kanssa he luulevat luovansa pidemmän suhteen tämän miehen kanssa.Totuus on kumminkin, että miehellä oli luultavammin tylsää ja hän ei halunnut tehdä töitä seksin eteen kyseisenä päivänä/iltana. Joten hän nappasi naisen mukaansa vain helpoksi panoksi.

Miehet jotka naisia saavat ovatkin vetäytyneet Tinderin ja muiden samankaltaisten sovellusten taakse etsiessään yhden yön panoja, koska eivät halua käyttää aikaansa ja rahojaan turhaan seksin metsästykseen baarista.

Nuoria miehiä repii yleisesti toitotettu viesti siitä miten kiltit ja emotionaaliset miehet saavat naisia samaan aikaan kun naiset loppujen lopuksi nappaavat treenatuimmat ja testosteronia tihkuvimmat miehet mukaansa jättäen nämä miehet oman onnensa nojaan. Toisin sanoen moni mies huomaa pian miettivänsä, miksi edes yrittäisin kun palkintona on vain häpeä ja saamattomuus. Vaarana että nyt toistankin itseäni taas kertaalleen totean saman minkä aina ennenkin, miehet ovat erittäin rationaalisia, tämä usein yllättääkin monet naiset, ja tästä syystä miehet ovat yksin kertaisesti päättäneet lopettaa naisten jahtaamisen ja tavoittelun. Mikäli peliä ei voi missään kohtaa voittaa niin miksi pelata ja vaikka painuisit salille niin miksi käyttää energiaa ja aikaa johonkin niin turhaan jos palkintona on yhä edelleen maksimissaan normaalin näköinen nainen samaan aikaan kun olet jo nostanut oman markkina-arvosi heidän ylitseen.

Kaunis sukupolvi onkin jo aiheuttanut sen että myös moni nainen kysyy itseltään pakostakin, missä kaikki miehet ovat? Moni tyhmempi nainen kysyy: "Missä kaikki hyvät miehet ovat?" johon voinee vastata yksinkertaisesti että he ovat joko jo varattuja tai lopettaneet pelin pelaamisen ja täten pois mies populaatiosta, jotka ovat valmiita pariutumaan. Joku älykkäämpi jo varmasti tajusikin tätä lukiessa, että mikäli miehiä putoaa pois kilpailemasta toisten miesten kanssa tulisi sen helpottaa jäljelle jäävän populaation asemaa mutta näin ei kumminkaan ole. Naiset näes usein luulevat saatuaan yhden yön tämän Alfa miehen kanssa että tulevat myös saamaan sellaisen miehen kumppanikseen, mutta totuus on aivan muuta. Samaan aikaan naiset siis itse ajavat itsensä nurkkaukseen johon ei muilla miehillä ole pääsyä ei edes normaalin tai vähän normaalia korkeamman markkina-arvon omaavalla miehellä. Tässä siis syy miksi useat naisetkin jäävät sinkuiksi, katkeroituvat ja miettivät neljänkympine tienoilla miksi kukaan ei enää heitä halua ja missä on heidän "prinssinsä". Prinsi on todennäköisesti jonkun nuoremman ja kaunimman naisen pöksyissä silläkin hetkellä.

Onko kaunis sukupolvi sitten jo menetetty? Tätä en osaa sanoa, mutta se voidaan sanoa että suurelle osalle miehiä ja poikia on jo tehty peruuttamatonta vahinkoa. Mikäli tilanne haluttaisiin korjata tulisi meidän korjata niin naisten asenteita (joka on lähes mahdotonta kuten kaikki tietävät) kuin myös kieltää ehkä vahingollisin asia koko länsi maissa eli feminismi ja kuten kaikki tietävät on feminismi viha kultti jonka tarkoituksena on tuhota ydinperheet ja miehet. Feminismillä ei ole sijaa nykyisessä länsimaalaisessa kulttuurissa jossa se vain suoltaa vihaa yrittäen tuhota yhteiskuntamme perusrakenteet.

Suosittelemmekin kaikkia miehiä suuntaamaan katseensa Etelä-Afrikan ja Aasian suuntaan, josta löytyy vielä naisia jotka osaavat arvostaa miehiä ja joilta löytyy realistinen elämän katsomus. Mikäli Etelä-Afrikka tai aasia eivät ole kiinnostavia kohteita löydät lisää mahdollisia kumppaneita täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.