Header Ads

Maahanmuuttajien tekemiä raiskauksia tulee ymmärtää


Ruotsalainen poliitikko Barbro Sörman on nostanut kohun sanomalla, että maahanmuuttajan tekemä raiskaus ei ole yhtä paha asia kuin ruotsalaisen tekemä, koska maahanmuuttajat tulevat erilaisista kulttuureista.Ruotsalaiset miehet raiskaavat siitä huolimatta että tasa-arvo on lisääntynyt. He tekevät valinnan. Se on pahempaa mielestäni.

Sörman joka kuvailee itsensä sosialistiksi ja feministiksi julkaisi ulostulonsa vastustuksena median nostattamalle faktoille ja uutisille maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista ja raiskauksista.

Hän yritti oikeuttaa sanomistaan sillä että ruotsalaiset miehet tulevat yhteiskunnasta jossa tasa-arvo on itsestään selvyys kun taas maahanmuuttajat tulevat yhteiskunnista joissa tasa-arvo ei ole voimissaan ja naiset ovat toisen asteen kansalaisia.

Sörmän yritti vielä myöhemmin korjata sanomisiaan sanomalla että oli muotoillut sanansa huonosti ja myöhemmin hän poisti koko twitter tilinsä.

Ruotsi tunnetaankin Euroopan raiskauspääkaupunkina kiitos maahanmuuttajien, jotka koristavat tilastoja huolestuttavastavana enemmistönä vaikka kattavatkin Ruotsin väestöstä vain noin viidenneksen.

Raiskaukset ovatkin yleistyneet Ruotsissa räjähdysmäisesti 1472 prosenttia sitten 70 -luvun puolen välin. Vuonna 2014 Ruotsissa ilmoitettiin 6620 raiskausta kun vuonna 1975 ilmoitettiin vain 421.

77.6 prosenttia raiskaajista on ulkomaalaisia. Valitettavasti poliitikot, jotka ovat nostaneet tämän faktan esiin ovat saaneet ryöpyn rasisti- ja viharikossyytöksiä niskaansa ja heidät on vaiennettu.

Sisällön tarjoaa Blogger.