Header Ads

Eurooppa pelastettava poliittiselta islamismilta


Terrori-iskuja tapahtuu yhä useammin ympäri Eurooppaa, ja joillain ihmisillä on vieläkin tahtotilana väittää, että ne kaikki olisivat yksittäistapauksia. On hassua, miten jokaista ns. yksittäistapausta yhdistää se, että tekijä itse sanoo toimivansa ISIS järjestön puolesta, ja ISIS sanoo että tekijä toimi heidän hyväksi. Samalla, kun monet punavihreän laidan ihmiset väittävät, ettei ISIS tai islam liity tapaukseen mitenkään on kuitenkin yksi asia totta: Näistä terroristeista jokainen on ollut enemmän tai vähemmän uskonnollinen muslimi ja turvapaikanhakija, pakolainen tai vastaava. Toden totta he ovat varmasti jokainen olleet mielenvikaisia, mutta ei se ole se mielenvikaisuus mikä saa aikaan terroritekoja, vaan se tuhoisa ideologia niiden takana eli jihadismi.
Koraanissa käsketään yli sata kertaa tappaa vääräuskoiset. Kuka tahansa voi uskoa mitä tahansa, mutta fakta on se, että poliittinen islam on Euroopassa aktiivinen ja sen mahdollistaa löysä rajakontrolli EU:n ulkorajoilla ja Schengenin aukaisemat sisärajat. Ihmiset, aseet ja räjähteet voivat vapaasti ylittää maiden rajoja salakuljetuksen rehottaessa. Iskuja tapahtuu eniten siellä, missä on eniten muslimeja ja eniten niissä maissa, missä suhtaudutaan islamiin positiivisimmin. Integraatiosta on vaikea puhua, kun esimerkiksi yli kolmasosa Ranskassa asuvista muslimeista hyväksyy itsemurhaiskut, ja nuorista yli 40 %. Länsimaisiin sivistysvaltioihin ei sovi ideologia, jonka mukaan homot pitää tappaa, naiset hunnuttaa ja väärintekijät kivittää.
Emme voi ottaa enää yhtään turvapaikanhakijoita Lähi-Idän maista. Nykyisetkin hakijat pitää palauttaa, koska myrkylliselle ideologialle ei pidä antaa yhtään kasvualustaa. Radikaalit imaamit pitää poistaa maasta ja suojelupoliisin rahoitusta on lisättävä. Täyspeittävät hunnut on kiellettävä, ja halal –lihan myynti lopetettava. Yhtään moskeijaa ei enää voi sallia. Islamismi on läntisen sivilisaation antiteesi; ei sananvapautta, ei uskonnonvapautta, ei sukupuolten välistä tasa-arvoa, ei yhteiskuntarauhaa. Islam on sotinut Eurooppaa vastaan 1400 vuotta, joka kerta se on onnistuttu torjumaan, mutta nyt Troijan hevonen on päästetty turvapaikanhakijakriisin varjolla sisään. Yhdenkään eurooppalaisen ei pidä menettää henkeään sen takia, ettei poliitikoilla ole rohkeutta tehdä vaikeita valintoja.

Lähde - Daniel Kaartinen, Uusi Suomi puheenvuoro

Sisällön tarjoaa Blogger.