Header Ads

EU uhkaa jäädyttää miesten työpaikat!


Kristalina Georgieva uhkaa jäädyttää EU:n huippuvirat miehiltä mikäli EU:n huippuvirkoihin ei saada tarpeeksi naisia. Hänen mukaansa EU:n tavoitteena tulee olla, että vähintään 40% huippuviroista tulee olla naisten.

62-vuotias Georgieva mukaan EU ei ole päässyt tavoitteisiinsa. Vain noin 30 % komission korkeamman tason johtajista on naisia ja vain noin 33 % keskitason johtajista on naisia.

Hänen mukaansa tämä on todellinen pettymys, sillä pienemmät virastot kuten viestintä sekä tutkimus ja innovaatio osastot olivat päässeet 40 % tavoitteeseensa.

Samaan aikaan suuret ja vaikutus valtaisemmat virastot ovat hänen mukaansa jääneet jälkeen. Esimerkeinä hän mainitsee yksityisetmarkkinat ja petostentorjunnan alueet joilla toimivat pääosin miehet.

Gerogieva sanoi: Meidän täytyy etsiä lisää naisia jotka voivat astua ura putkeen, jotta saamme lisää naisia johto paikoille.


Teemme parempia päätöksiä "monipuolisissa" työpaikoissa.


EU on siis virallisesti rikkomassa kaikkia tasa-arvo käsitteitä ja ajaa yhä voimakkaammin feminististä agendaa. Onkin siis suositeltavaa, että myös Suomi hyppää pois EU:sta ja femakko junasta ennen kuin se räjähtää käsiin kirjaimellisesti. Esimerkkejä voimme nähdä jo vaikkapa niin läheltä kuin Saksasta ja Ranskasta joissa EU:n järjetön elintasopakolaisten vastaanottopolitiikka on saanut aikaan terrori-iskuja. Seuraavaksi kohteena EU:lla ovat mitä ilmeisemmin teollisuus ja miesten työpaikat.

Sisällön tarjoaa Blogger.