Header Ads

On Running kengät

On Running kengät tunnetaan erittäin laadukkaista jalkineistaan ja niin sanotuista pilvipohjistaan. On Running on kenkämerkki johon päädyt kun olet testannut perinteisten merkkien parhaat kengät ja haluat silti enemmän. On Running on premium luokan kenkiä omalla tyylillään tekevä huippu merkki. Saimme testiin Cloudsurfer mallin, joka on ketterä ja reagoiva kenkä. Lyhyesti kuvailtuna kenkä on neutraali ja se tuo käyttäjälleen sekä pehmustusta että reakoivuutta. Sopii siis hyvin harjoitteluun, mutta myös kisakengäksi. 

Yksityiskohtia Cloudsurferista
  • Hengittävä päällinen 
  • Toinen kerros tuo istuvuutta kenkään 
  • Pohjan nuoli kuvio tuo pitoa kenkään 
  • Avoin pilvi pohjaratkaisu säästää kengän painossa 
  • Kantaremmi tuo lisätukea ja on heijastava lisäten näkyvyyttä yöaikaan 


Pohjan pilvityynyjen toiminta. 

Käyttökokemus 

Lähdimme testaamaan kenkää noin kymmenen kilometrin matkoilla joissa saimme testattua kengän toimivuutta nopeilla sprinteillä ja myös rauhallisella pitemmällä matkalla. Kenkä tuntuu kevyeltä joka on aina perus edellytys, koska kuka nyt haluaa juosta jos tuntuu, että jaloissa on lisäpainot kiinni. Kenkä on mukavan pehmeä juosta mutta myös antaa lisäpotkua pohjapilvien kautta joka saa juoksemisen tuntumaan hieman helpommalta kuin normaalisti. Kovassa vauhdissa kenkä kuljettaa juoksiaa erittäin mukavasti antaen lisäpotkua askeliin. Pitemmällä matkalla huomaa kengän auttavan vaikutuksen (lisäpotkun jota pilvipohjat antavat) sillä voimia on selkeästi enemmän jäljellä lopussa kuin aikaisemmilla kengillä (eri valmistajan huippumalli) juostessa. Yllättävän huippu kokemus kaiken kaikkiaan. Kengästä jää heti alusta asti hyvä kokemus ja mitä pitemmälle juoksee sitä parempi olo kengistä jää. 


Ulkonäkö 

Cloudsurfer on ensinäkemältä hieman futuristinen kokemus mutta silmän tottuessa kenkä alkaa näyttää erittäin tyylikkäältä ja tekniseltä. Kengästä on toki värivaihtoehtoja eli jokaiselle jotakin. 


Yhteenveto 

Kokeilemisen arvoinen kenkä ehdottomasti jokaiselle joka haluaa kengältään oikeasti laatua. Testaajan lähivuosina yli kymmenen eri kenkämallin kokemuksella paras juoksukenkä tähän mennessä ehdottomasti. Lempikengäksi kiilaa ehdottomasti. Seuraavan maratoonin juoksen ehdottomasti näillä. 


Sisällön tarjoaa Blogger.