Header Ads

Nainen neuvoo naisteniskentää netissä

Tuonen Joutsen on tehnyt videon Miten naisia ei ainakaan isketä netissä. Joutsen kertoo, miten naisia kannattaa lähestyä Facebookissa, twitterissä tai muualla sosiaalisessa mediassa.
 1. Kato, että tiedät naisesta jotakin, etkä vaan sano tykkääväsi niiden ulkonäöstä.
 2. Älä yritä vongata varattuja naisia ja taivutella niitä luopumaan nykyisestä miehestään.
 3. Älä laita pelkkää kaveripyyntöä ilman viestiä, ettei nainen luule sinua läähättäjäpervoksi.
 4. Älä aloita keskustelua vain sanomalla "Moi!". Kerro missä olet nähnyt naisen.
 5. Älä puhu naisten ulkonäöstä: "Hei söpöliini!" Nainen luulee, että haet vain seksiseuraa.
 6. Kauniiden naisten kehuminen ei tee vaikutusta.
 7. Älä asetu hurmaajan asemaan, koska naiset eivät halua miehiä, jotka yrittävät liikaa. Nainen pitää mielisteleviä miehiä alempiarvoisina.
 8. Mieti valmiiksi jotain sanottavaa: "Miten menee? Jaa?"
 9. Älä missään nimessä kerro kaksimielisiä vitsejä. 
 10. Oma nimi ja kuva profiiliin.
Ohjeissa ei sinällään ole paljoa vikaa ja monet vinkeistä ovat samoja kuin pelimiesoppaissa.

Kiteytettynä voisi sanoa, että miehen pitää valmistautua huolellisesti, miettiä vuorosanoja etukäteen, tehdä paljon töitä lähestymisyrityksen eteen ja luoda sellainen vaikutelma, että hän ei ole mikään seksinvonkaaja tai tiirailijapervo.

Naisten ulkonäön kehuminen

Kauniin naisen ulkonäön kehuminen tulee useimmilta miehiltä kuin luonnostaan. Neuvo olla kehumatta ulkonäkö pakottaa miehen näyttelemään jotain muuta kuin mitä hän on.

On olemassa paljon miesryhmiä, jotka eivät kehu naisten ulkoköä: nörtit, kiltit miehet, miesfeministit ja taitavat pelimiehet. Nörtit ja kiltit miehet eivät uskalla sanoa mitään, miesfeministi ei syyllisty seksismiin ja taitava pelimies tekee sen iskentästrategian takia.

Naisten ulkonäön kehujiin kuuluvat sitten loput perusjantterit, jotka eivät ole erityisen ujoja tai taitavia naisteniskennässä.

Voidaan kysyä, onko mitään pointtia tyrmätä perusjantterit ulkonäön kehumisen takia ja rajata kelvolliset muutamiin valikoituihin ryhmiin? Jos mies tekee paljon perusvirheitä naisteniskennässä, voi olla varma siitä, että kyseessä ei ainakaan ole piinkova pelimies.

Mikään ei auta netissä iskemiseen

Vaikka mies noudattaisi pilkulleen Joutsenen antamia neuvoja, iskentä ei siitäkään huolimatta onnistuisi 99 % todennäköisyydellä. Miksi?
 1. Netti-iskennässä haittaa ns. "tuntemattoman miehen syndrooma". Naiselle tuntemattoman miehen on vaikeaa tai mahdotonta todistaa, että hän ei ole tiirailijapervo.
 2. Kilpailu on armottoman kovaa. Miksi ihmeessä nainen valitsisi juuri sinut satojen tai tuhansien vonkaajien joukosta?
Mietitäänpä Joutsenta itseään. Hän on varattu, joten iskuyritykset ovat tuomittuja jo ennen alkamistaan. Jos Joutsen olisi sinkku, niin voimme olla varmoja, että Joutsenelle kelpaisi vain alle 5 % tasokkaimmista miehistä edes harkintaan asti. Ylivoimainen enemmistö miehistä tekisi turhaa työtä, koska he eivät tasoltaan kelpaisi alkuunkaan - riippumatta heidän netti-iskentätaidoistaan.

Video lisäsi mieheksi syntymisen vitutusta

Joutsenesta tuli mieleen lähinnä joku Supercellin rekrytointijohtaja, joka latelee norsunluutornistaan ohjeita työnhakijoille: näin haet töitä. Rekrytointijohtaja ei kuitenkaan sano misään vaiheessa, että päästäksesi töihin sinun tulee olla huippukoodaaja, eikä sekään välttämättä riitä kovin pitkälle.

Joutsen kertoo sivulauseissa, että hän varatun statuksestaan huolimatta valtavasti vonkausyrityksiä sosiaalisessa mediassa. Se on etuoikeutun seksuaalisen eliitin maailma, jota harva mies pystyy edes kuvittelemaan.

Seksuaalisen vallan hallinta on hauskaa. Sen kun vaan jakelet viisauden murusia rahvaalle: jos leipä on loppu, niin syökää leivoksia.

Videota katsoessa oppi lähinnä sen, että mieheksi syntyminen pariutumismarkkinoilla on paska tikki, jota saa hävetä lopun elämäänsä.

Lähde - Henry Laasanen, ihmissuhteet blogi

Lue juttumme 7 sääntöä jotka kaikki naiset haluavat miehen tietävän ennen kuin tämä lähestyy heitä. Opit jutun avulla lähestymään naista kuin naista.

Katso myös listauksemme parhaista deittisivuista miehille niin pääset kokeilemaan oppeja näillä sivuilla.

Sisällön tarjoaa Blogger.