Header Ads

Median feministi rummutus jatkuuAamulehti kirjoittaa otsikolla - Miehet loukkaantuivat naisten äänioikeutta juhlistavalle eduskunnalle:"Historiaa väärennetään" ja aivan oikeasta syystä suuttuvatkin. Miljoonilla Suomalaisilla ei ollut äänioikeutta ennen tätä, sisältäen myös miehet. Vain suurimmalla osalla rikkaita ja ruotsia puhuvilla oli.

Kyseisessä juhlassa selvästi pyritään nostamaan naiset taas jalustalle ja uhrin asemaan joka näin vahvistaisi naisten asemaa verrattuna miehiin, kiitos uhriaseman tuoman vallan nykyisessä tasa-arvo keskustelussa kuin myös yhteiskunnassa.

YLE:llä taas saamme lukea otsikolla  - Naiset, jotka ajattelevat naisten parasta juttua siitä mitä feministit todellisuudessa ajattelevat. Suosittelemme kaikkia lukemaan juttumme Feministi ei aja naisten etua. Huomatkaa myös, että esim. YLE on estänyt meidän facebook tunnuksemme kommentoimasta juttujaan, koska puhuimme asiat suoraan. Eivät kestänee totuutta.

Jutusta suora lainaus

KC: Entä se, että feministien on vaikeaa myöntää, että miehet ja naiset ovat biologisesti erilaisia?
KA: Epätasa-arvoa ei voi selittää biologisilla eroilla. Siksi en pidä kysymystä tasa-arvon kannalta olennaisena.

Lainaus kertonee jo kaiken tarpeellisen. Feministi ei ymmärrä biologisia eroja ja toisin sanoen, jopa kieltää ne kuten kultit yleisestikin tekevät kaikelle joka loukkaa heidän uskoaan. Kysyjä ei edes puhu mitään tasa-arvostakaan, mutta feministi nostaa tämän esiin turhaan yrittäen siirtää keskutelun muualle.

Naisasia unioni on myös tunnettu radikaalista toiminnastaan facebook sivuillaan jossa poistaa kaikki agendaansa kritisoivat ja totuuksia kertovat suut estämällä kommentoijat ja poistamalla kommentit. Tästäkin saamme erinomainesen esimerkin alla olevasta esimerkistä.

KC: Näetkö mitään mahdollisuutta feministien ja antifeministien vuoropuheluun?
KA: En ole kiinnostunut keskustelusta antifeministien kanssa. Käytän aikani mieluummin Naisasialiitto Unionin toiminnasta ja feminismistä kiinnostuneiden ihmisten kanssa keskustelemiseen. Ihmisvastaisten toimijoiden kanssa en suostu keskustelemaan ollenkaan, sillä he ovat sulkeneet itsensä demokraattisen keskustelun ulkopuolelle. Siksi minua ei tulla näkemään samoissa paneelikeskusteluissa esimerkiksi Suomen Sisun tai perussuomalaisten maahanmuuttovastaisten poliitikkojen kanssa.


Toisin sanoen feministit haluvat pysyä omissa pikku poteroissaan ja heittävät samalla välillä paskaa muiden niskaan huutane välittömästi "NAISVIHAA!" tai "RASISMIA! RASISTI, SIKA!" kun saavat samalla mittaa takaisin. Onkin tärkeää huomata, että feminismi on uskonto kultti eikä tasa-arvo liike, jotta sen toimintaa voidaan ymmärtää paremmin.


Huomatkaa myös YLE:n jutusta seuraava lainaus jossa feministi vetoaa taas kerran tunteisiin, sen sijaan että kertoisi kovaa faktaa. Tunteisiin kun on helpompi vedota kuin kertoa suoraan miksi vasta väittelijät eli antifeministit olisivat väärässä (jota he eivät muuten ole ja joka on usein meidänkin sivuillamme todistettu).


KC: Millaisena koet feministien aseman tämän päivän Suomessa?
KA: Siinä mielessä huonona, että antifeministiset ja rasistiset voimat ovat nousseet ja muuttuneet aggressiivisemmiksi. Se pelottaa päivä päivältä enemmän. Ei vain itseni, vaan myös niiden ihmisten puolesta, jotka ovat itseäni heikommassa asemassa, ja joita pidetään vääränlaisina suomalaisina. Olen alkanut saada entistä enemmän vihaviestejä, joissa toivotaan, että muuttaisin maanpetturina pois Suomesta. Retoriikka muistuttaa 1920-luvusta. 

Suosittelemme lukemaan myös aikaisemman juttumme - Feminismi jyrää joka suunnalta 

Sisällön tarjoaa Blogger.