Header Ads

Loveyewear kesäksi uutta tyyliä ja suojaa silmille

Kesä aika on ovella ja silmiä häikäisee. Uutta tyyliäkin olisi kiva saada kesäksi. Loveyewear tuo avun hätään.Markkinoiden parhaat merkit kuten Gucci, Prada, Guess, Dolce&Gabbana, Ray ban, Oakley, Tom Ford, Carrera yms. yms. yms. valikoima on vaikuttava ja kaikki tuotteet he ostavat suoraan alkuperäisiltä toimittajilta ilman välikäsiä.


Silmälaseja ja aurinkolaseja markkinoiden isoimmasta valikoimasta. Edulliset hinnat ja nopea toimitus. Helppoa ja turvallista. Tätä kaikkea on Loveyewear.

Tässä muutamia aurinkolasi tärppejä Loveyewearilta.


Oakley Frogskin


Frogskinit ovat erittäin klassiset, jokaiselle sopivat ja laadukkaat aurinkolasit. Ikuisesti tyylikäs ja moderni muotoilu johon ajan hammas ei pure.


Oakley JawbreakerJawbreaker on paras vaihtoehto jokaiselle joka harrastaa pyöräilyä. Mainitsemisen arvoisena ominaisuuksina voidaan mainita näkökentän suuruus ja linssin vaihtamisen helppous Switchlock systeemin ansiosta. Parasta haluavan pyöräilijän ehdoton valinta. Malli täynnä teknisiä innovaatioita.


Oakley Latch


Latch mallin suunnittelussa ovat auttaneet ammattiskeittaajat ja muotoilu on erittäin onnistunut. Lasien erityisominaisuus on mekanismi joka auttaa kiinnittämään ne esimerkiksi paidan kaulukseen, jotta ne eivät putoa vauhdikkaimmissakaan tilanteissa. Erittäin mielenkiintoinen malli.


Oakley Holbrook
 Holbrook on jälleen yksi pysyvä suosikki tyylikkäällä muotoilulla. Inspiraatiota näihin laseihin on haettu 40-, 50- ja 60-luvulta. Sopii jokaiselle ja ei mene ikinä pois muodista.

Useista aurinkolasimalleista saa myös polarisoiduilla linsseillä varustetut versiot. Polarisointi estää häikäisevää heijastavaa valoa eli kun olet esimerkiksi kalastamassa järvellä tai ajat autoa niin tämä ominaisuus on erittäin hyvä olla.

Kesä on jo täällä ja auringonvalo voi vaurioittaa näköä, joten nyt on aika suojata silmät. Samalla päivität myös tyylisi. Linkin kautta pääset nauttimaan nopeasta tomituksesta, edullisista hinnoista ja isosta valikoimasta. Käyhän tutustumassa heidän tuotteisiinsa.


Sisällön tarjoaa Blogger.