Header Ads

Feministit ja ACLU eivät kestä tasa-arvo


ACLU eli American Civil Liberties Union on ajanut rankalla kädellä USA:ssa vapaampaa sukupuolen identifioitumista ja vapaata pääsyä vessoihin ja sosiaalitiloihin riippuen henkilön itsensä identifioiman sukupuolen mukaan.

Nyt kumminkin ACLUN entinen puheenjohtaja Smith (nainen) on päättänyt erota tehtävästään ja perustaa oman ryhmänsä joka ajaa miesten kieltämistä naisten pukuhuoneessa, koska hänen mukaansa hänen ei pitäisi tarvita selittää tyttärelleen miksi pukuhuoneessa on miehiä jotka identifioituvat naisiksi.

Mitä ilmeisemmin kyseessä on taas kerran feministi joka vaatii tasa-arvoa, mutta kun asia osuukin liian lähelle omaa nilkkaa peräännytään asiasta.

Huomatkaa miten videolla pedofiileiksi tai "saalistajiksi" leimataan vain miehet. Esimerkkinä annettakoon vaikka Britannia jossa on tutkimusten mukaan peräti 55 000 naispedofiilia joista hyvin suuri osa jopa toimii lasten kanssa päivittäin, mutta joita ei ole tilastoitu. USA:ssa varmasti vielä enemmän ottaen väestömäärät huomioon. Videonkin täyttä feministi propagandaa jolla pyritään taas kerran mustamaalaamaan miehiä.
Koko poruhan on alkanut presidentti Obaman antamasta julkilausumosta ja uudesta laista, jonka mukaan kaikkien julkistenkoulujen on avattava vessansa ja muut sosiaalitilansa kaikille. Tämä tarkoittaa siis noin 100 000 koulua ja 55 miljoonaa K-12 lasta jotka joutuvat antautumaan toista sukupuolta omaavien katseille mikäli he väittävät vain identifioituvansa vastakkaiseksi sukupuoleksi. Mikäli koulut eivät toimi lain mukaisesti joutuvat ne uhkasakon alaisuuteen.

Esimerkkinä hulluuden leviämisestä voidaan antaa Oregonissa sattuneesta oikeustaistelusta jossa valamiehistö tuomitsi koulun maksamaan 60 000$ opettajalle joka oli nostanut kanteen koulua vastaan siitä, että toiset opettajat kieltäytyivät käyttämään oikeaa "hän" muotoa kyseisestä henkilöstä joka identifioitui toista sukupuolta olevaksi henkilöksi.

Hulluus on mennyt niin pitkälle että nykyisin Washingtonin osavaltiossa on laitonta kysyä henkilöltä onko hän mies vai nainen omasta mielestään jos henkilö on vessassa tai muussa sosiaalitilassa.

Sisällön tarjoaa Blogger.