Header Ads

Feministit eivät ymmärrä avioliittoaFeministit ovat tunnettuja avioliiton perään vinkujia ("Mihin ovat kaikki hyvät miehet menneet?"), mutta samaan aikaan yksi suurimmista sen vastustajista, joka onkin hyvin paradoksaalista.

Feministien mukaan naisten ylläpito pitäisi tapahtua valtion (toisin sanoen miesten) rahoista ilman, että miehet saavat mitään vaihdossa ja ei olekaan ihme, että naiset yleisestikin ovat suurimpia sosiaalietuuksista hyötyjiä ja sen suurimpia kannattajia.

Miksi miehet sitten ovat lopettaneet avioitumisen yks kantaan lähes kaikkialla länsimaissa ja ovat alkaneet pitäytyä vain tyttöystävissä sekä maksullisissa naisissa? Noh tähän voinee sanoa, että yksi suurimmista syistä miksi miehet ovat lopettaneet avioitumisen suurissa määrin on juurikin se että mies ei saa vaihdossa mitään. Avioliittohan on nimenomaisesti taloudellinen sopimus nykyisin ennemmin kuin rakkauden osoitus.

Nainen kun saa avioliitossa usein todella suuren omaisuuden käyttöönsä, jonka voi halutessaan ottaa mieheltä ja vaihtaa vielä samalla kertaa miestäkin jos niin haluaa. Nekin miehet jotka tähän oravan pyörään hyppäävät usein vaativat jo järkevinä avioehdon, joka turvaa heidän oikeutensa lapsiin, mikäli näitä syntyy avioliittoon, sekä heidän omaisuutensa.

Alla erittäin hyvä video Steven Crowderilta koskien feministien propagnda videoo jossa he puhuvat avioliitosta ja sen kauheudesta.

Huomatkaa myös että feministit ovat alkaneet avoimesti kannattamaan islamia, joka on kyllä yksi ironisuuden huippu.


Mikäli suunnittelet avioitumista, mutta et ole vielä löytänyt naista niin suosittelemme kaikille miehille suuntaamaan katseensa tänne - Parhaat deittisivut miehille - osioomme.

Sisällön tarjoaa Blogger.