Header Ads

Elintasopakolaiset tulvivat kohta Suomeen!


Ruotsissa on viimein herätty poliitikkojenkin tasolla tulviviin elintasopakolaisiin. Ruotsin päättäjät ovat päättäneet viisaudessaan alkaa potkimaan näitä elintasopakolaisia pois maasta.

Jatkossa Ruotsiin myönnetään vain määräaikaisia oleskelulupia ja perheenyhdistämisiä ei enää tehdä juuri ollenkaan. Perheen yhdistäminen hyväksytään vain jos henkilö voi elättää perheensä, on töissä ja hänellä on pysyvä oleskelulupa.

Pakolaisstatuksella myönnetään enää 13 kuukauden oleskelupia.

Mitä tämä sitten tarkoittaa Suomen kannalta? Tämä tarkoittaa sitä että Suomessa on virallisesti pohjoismaiden löyhin maahanmuuttopolitiikka ja nämä elintasopakolaiset alkavat suunnata katseensa meidän maahamme.

Suomi rämpii jo nyt jatkuvassa lamassa, töitä tai rahaa ei ole ja suurinta osaa kansalaisista suoraan sanottuna vituttaa jatkuva elintasopakolaisten vinkuna, erikoiskohtelu sekä rahan tuhlaaminen näihin ihmisiin jotka ovat näyttäneet sen, että eivät halua sopeutua maahamme. He kun tuppaavat valittamaan ilmaisesta ruuasta, hoidosta ja ylläpidosta sekä ties mistä muusta josta moni vanhus, nuori tai lähes kuka tahansa muu olisi onnessaan.

Ryöstelyt, raiskaukset ja muut rikokset ovat arkipäivää maahanmuuttajien keskuudessa ja uhreiksi joutuvatkin useimmiten kantasuomalaiset naiset, lapset ja vanhukset. Tästä kertoo jopa poliisien tilastot joissa maahanmuuttajilla on peräti 17 kertaa suurempi mahdollisuus syyllistyä rikokseen kun kantasuomalaisella.

Suomen päättäjien onkin alettava toimiin nyt eikä huomenna sillä rajamme ovat olleet liian kauan auki näille elintasosurffareille. He tulevat nyt toimimaan nopeasti ja siirtymään Suomeen, kun Ruotsi ei tarjoakaan heille enää ilmaista loppuelämän ylläpitoa ja juuri siksi päättäjiemme onkin estettävä se nyt eikä huomenna.

Mikäli Suomen päättäjät eivät tee mitään on edessä alla olevan videon tapaisia elintasopakolaisten suoranaisia meriä Suomeen.Monet ovat perustelleet humanitaarisen avun pakollisuutta ihmiskaupalla ja tähän mekin olemme ottaneet kantaa kirjoituksessamme "Kuinka ehkäistä ihmiskauppaa?", jossa jaamme ilmaisia neuvojamme ihan kaikille (myös päättäjille) miten otsikon mukaisesti ehkäistä tätä ihmisten kaupittelua.


Sisällön tarjoaa Blogger.