Header Ads

Uber huijaa ilmaista dataa työnhakijoilta!Eräs käyttäjä on jakanut tarinansa imgur palvelussa Uberin työnhausta jossa Uber hakee työntekijöitä, jotka optimoisivat ja ajaisivat heidän tietokoneohjaamiaan autoja.

Käyttäjä kertoo, miten hänelle oli alkuun annettu kotitehtäviä haastattelua varten jossa kysyttiin miten käyttäjä toteuttaisi vasemmalle käännön neljä suuntaisessa risteyksessä.

Hän myös kertoo käyttäneensä 3 tuntia esityksen valmisteluun ja toiset 3 tuntia puhelinhaastatteluun josta hänet myöhemmin kutsuttiin paikan päälle.


Saavuttuaan paikalle hänet oli viety ensin ajelulle kahden henkilön kanssa jossa toinen oli haastatellut ja kysellyt mistä hän haluaisi tulla poimituksi.

Palattuaan toimistolle hänet laitettiin huoneeseen kahden uuden henkiolön kanssa jossa hänen pyydettiin selittämään tussitaululle esityksensä uudelleen.

Viimeinen vaihe oli tekninen kysely joka oli hän omien sanojensa mukaan napakymppi.

Käyttäjä myös miten innoissaan hän on ollut työmahdollisuudesta Uberin kanssa, mutta josta hän ei ole tämän jälkeen kuullut enää ollenkaan. Hän soitti suoraan välitys firmaan, joka taas kertoi että Uber oli päättänyt että se ei palkkaa ketään hakemastaan 40 henkilöstä, koska kaikki vaikuttivat siltä kuin eivät haluaisi tehdä töitä. Omien sanojensa mukaan käyttäjä oli kumminkin mitä innostunein työstä ja oli myös näyttänyt tämän työnhaussa.

Viikonkaan jälkeen hän ei ole saanut mitään vastausta Uberilta.

Hakijoita välittävä firma kertoi, että nyt Uber on muuttanut täysipäiväisen haun osa-aikaiseksi ja hakeekin yhtäkkiä 500 työntekijää. Hakijoita välittävä firmakin oli tästä yhtä ihmeissään kuin käyttäjä.

Käyttäjä uskookin Uberin keräävän osaajilta ja ihmisiltä ilmaista dataa tällä tavoin. Uber on hakemuksessa mainostanut 50 - 80 tuhatta dollarin vuosipalkkaa plus muut edut.

Sisällön tarjoaa Blogger.