Header Ads

Suomea uhkaa naiskato!

Suomea uhkaa naiskato samaan aikaan kun päättäjät tuinkevat Suomeen lisää maahanmuuttajia eli nuoria miehiä. Ilmeisesti päättäjillä on kova halu saada Suomen yhteiskunta järkkymään ja tekemään Suomesta monikulttuurinen maa.

Ranska ja Ruotsi ovatkin jo saaneet osuutensa tästä mitä tapahtuu kun maahan tulee valtava määrä miehiä jotka pitävät naisia eri asemassa kuin itseään, vaativat naisia itselleen ja heitä ei riitäkään. Unohtamatta tietenkään itsessään ranskalaisia miehiä jotka eivät todellakaan ole lämmenneet näille maahantunkeutujille kuin myöskään ruotsalaiset miehet.

Suomessa joissakin kunnissa miehiä on 118 jokaista sataa naista kohden. Tämä tarkoittaa sitä, että näissä kunnissa on sama tilanne kuin Kiinassa, jossa tyttölastenabortointi ja poikalasten suosiminen on aiheuttavanut valtavan naispulan.

Ehkäpä parhaiten Suomen tilannetta avaa tämä HS artikkeli ja allaoleva lehtileike.Koska Suomen tilanne on mikä on, suosittelemme kaikkia miehiä tutustumaan parhaimpiin deittisivustoihin miehille täältä ja voit löytää kauniin, suomalaista miestä arvostavan naisen merta edempää.

Sisällön tarjoaa Blogger.