Header Ads

Parhaat miestenlehdet


Päätimme listata parhaat miestenlehdet kuvauksineen. Jos sinulle tulee mieleen jokin lehti joka ehdottomasti ansaitsee tulla mainituksi listalla niin kerro siitä kommentti kenttään kuvauksen kanssa, miksi juuri se lehti kuuluisi listalle.

Huomaathan, että lehdet eivät ole mitenkään paremmuus järjestyksessä, koska makuasioista ei voi kuin riidellä.


Pelit-lehti

Pelit on ollut suomalaisen pelikulttuurin puolestapuhuja, tienraivaaja ja edelläkävijä jo yli 20 vuoden ajan. Vaikka ajat, niin kuin myös pelit ja pelaajat muuttuvat, yksi asia pysyy: pelaamisen tuoma ainutlaatuinen nautinto. 
Retrosta uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun, Pelit-lehti käsittelee kaikkia pelaamisen ilmiöitä.
Pelit-lehti kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan. Lehden persoonallinen ote viihdyttää niin ummikkoa kuin naavapartaa ja tarjoaa jotain, mitä muualta ei löydy: riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta. • Levikki: 21 469
 • Lukijamäärä: 129 000


Pelit-lehden voit tilata täältä.


Auto Bild

Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. Maailmanlaajuinen asiantuntemus ja pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden. 

Suomen ajankohtaisimman autolehden ydintä ovat uutuusmallien koeajot, testit ja isot vertailut. Ainutlaatuiset 100 000 kilometrin kestotestit ja vuosittain lähes 500 koeajettua ja testattua autoa antavat tarpeellista tietoa auton ostoon. Suomalaisten suosikkimerkkien testaus suomalaisissa olosuhteissa on toimitukselle tärkeää. • 16 numeroa vuodessa
 • Erikoislehdet ja tapahtumat

Sisällön ydin:

 • Koeajot, testit ja tuotevertailut
 • Uutuudet
 • Vinkit ja hyötytieto
 • Wau-jutut ja elämykset
 • Alan uutiset

Auto Bild lehden voit tilata täältä.Tuning lehti

Tuningissa pieni ei ole kaunista, siksi lehti pyrkii olemaan adjektiiveja säästämättä viihdyttävin, suurin, äänekkäin, seksikkäin, nopein, räväkin ja paras tuningalan lehti! Tuning.fi esittelee upeimmat autot, parhaat tapahtumat ja kuumimmat kissat. Tee-se-itse -jutut, testit ja projektipäiväkirjat neuvovat oman auton rakentelussa.

Tuning lehden voit tilata täältä.V8-Magazine

Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on enemmän kuin harrastus, se on elämäntapa, jossa lehti on täysillä mukana. Veekasi kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta.

Veekasi tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana. Autoja rakennetaan suurella sydämellä, useita vuosia, kiirehtimättä. Lehdestä löytyy yksityiskohtaista teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa. Veekasi pitää lukijat ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa. 
Alansa auktoriteettilehti syntyy harrastajalta harrastajalle. • Levikki: 26 449, Lukijamäärä: 135 000


V8-Magazinen voit tilata täältä.Meidän Talo

Lehti antaa ohjeita ja ideoita sisustamiseen, korjaamiseen ja rakentamiseen sekä pihan laittamiseen. Meidän Taloa lukemalla olet perillä siitä, mikä on tarpeellista ja viisasta, mutta samalla kustannustehokasta. Tulkkaamme vaikeatajuisetkin säädökset ja menetelmät helposti ymmärrettäviksi ja käytännönläheisiksi ohjeiksi, neuvoiksi ja ideoiksi.

Meidän Talon voit tilata täältä.Meidän Mökki

Meidän Mökki on ylivoimaisesti suurin ja suosituin vapaa-ajan asumisen lehti. Se on koukuttanut 317 000 lukijaansa odottamaan aina uutta viihdykettä ja luotettavaa asiatietoa, jonka ansiosta lomanvietosta ja kakkoskodista voi saada irti entistä enemmän. Lukijat arvostavat kiinnostavia mökkiesittelyjä, käytännönläheisiä remonttitarinoita sekä hankinnoissa auttavia tuotekatsauksia. Jutut energiasta, jätehuollosta ja esimerkiksi mökin valinnasta tarjoavat hyöty- ja hintatietoa. Kaiken puuhastelun rinnalla korostuvat ihanat hetket, nautinnot ja rento meno. Mökki on enemmän kuin asumus, se on elämäntapa ja tyyni mielentila. Se virkistää ja antaa latausta arkeen.

Meidän Mökkin voit tilata täältä.Oma Aika -lehti

Oma Aika on täysin uusi aikakauslehti aktiiviselle aikuiselle, joka arvostaa lukijaansa ja tarjoaa vain parasta. Lehti tarjoaa syvällistä tietoa, huippuetuja ja antoisaa luettavaa sekä naisille että miehille. Oma Aika käsittelee työelämän ajankohtaisia aiheita. Lehden asiantuntijat kirjoittavat oman talouden ja omaisuuden hoidosta, eläkkeistä ja perheen lakiasioista. Upeat matkajutut ja lukijamatkat johdattavat kaupunkeihin ja kaukomaille. Oma Aika pureutuu terveyden ja hyvinvoinnin tärkeisiin aiheisiin ja kertoo ihmissuhteista. Perusteelliset henkilöhaastattelut avaavat uusia näkökulmia.
 • Oma talous & laki
 • Työelämä 
 • Terveys ja hyvinvointi 
 • Matkat
 • Henkilöhaastattelut 
 • Kiinnostavat kolumnistit (Merja Rehn, Brysselissä asuva tietokirjailija, Markus Leikola, median ja taiteen moniottelija)


Oma Aika -lehden voit tilata täältä.Tieteenkuvalehti

Tieteen Kuvalehti on helppolukuinen tiedeaikakauslehti, joka popularisoi tieteen uusimpia ja kiinnostavimpia tuloksia. Se välittää tietoa tutkimuksen maailmasta ymmärrettävällä, havainnollisella ja viihdyttävällä tavalla. Joka numerossa käsitellään luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria.

Lehden artikkelit ovat lehden omien toimittajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyön tulos. Lehden kuvatoimituksen yhteistyökumppaneita ovat maailman johtavat kuvatoimistot ja parhaat valokuvaajat. Tieteen Kuvalehti julkaisee myös vuosikirjaa.


Tieteenkuvalehden voit tilata täältä.Talo&Koti

Toisen koti voi näyttää tyylikkäältä, mutta kodikkuus koostuu jokaisen omista valinnoista. Talo&Koti auttaa lukijoitaan näkemään neliönsä uusin silmin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka jokainen voi toteuttaa omilla ehdoillaan ja omassa mittakaavassaan. Talo&Koti tarjoaa joka kuukausi elämyksiä ja inspiraatiota niin sisustaville kotikissoille, rakentaville reiskoille kuin puutarhaan hullaantuneille. Joka numerossa on juttuja seuraavista kategorioista:
 • Kotijutut
 • Puutarhajutut
 • Remppajutut
 • Tee itse -jutut
 • Ruokajutut


Talo&Kodin voit tilata täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.