Header Ads

Naiset ja pahat pojat


Naisten yleistä idiotismia ei kuvaa mikään niin hyvin kuin naiset ja pahat pojat. Miesten idiotismia taas kuvaa kauniit naiset, jotka pystyvät houkuttelemaan miehet tekemään lähes mitä tahansa. Tässä kirjoituksessa emme  kuitenkaan mene siihen vaan keskitymme naisiin ja pahoihin poikiin.

Miks tietyt naiset sitten ovat niin raivostuttavia miesten (ja naisten) mielestä? Noh, tähän yksin kertainen vastaus on se, että ensin he valittavat siitä miten kaikki miehet ovat perseestä ja tekevät sitä sun tätä naisille ja kun heitä oikaistaan, että eivät miehet yleisesti ole tällaisia vaan ainoastaan kyseiset miehet joihin naiset ovat ihastuneet.Valitettavinta on ehkä se, että pian nämä samat naiset juoksevat taas pahojen poikien perässä vaikka ovat juuri joutuneet heidän pahoinpitelemikseen ja ovat juuri valittaneet sitä miten kaikki miehet ovat perseestä.

Kun naisilta sitten kysyy mikä pahoissa pojissa viehättää ovat vastaukset seuraavanlaisia.Pahat pojat ovat vahvempia ja viehättävämpiä.
Paha poika pystyy puolustamaan minua ja saa minut tuntemaan oloni turvalliseksi.
Ihastun "pahoihin poikiin" siksi, että he eivät kohtele minua kuin roskaa.
Pahat pojat ovat usein miehekkäämpiä ja haluan että rinnallani on todellinen mies.
Niin sanotuilla pahoilla pojilla on itsevarmuutta, joka saa jalat alta.
Olen huomannut, että seksi pahojen poikien kanssa on usein parempaa.
Suhde pahan pojan kanssa on mielenkiintoisempaa.
Ehkä syy on siinä, että pahaan poikaan ei kannattaisi ihastua.
Ihastun pahoihin poikiin siksi, että he osaavat kohdella minua.
Pahat pojat ovat itsevarmoja, kantavat itsensä hyvin ja tietävät mitä tahtovat. Ei sellaiseen voi olla ihastumatta.

Mitä näistä vastauksista voidaan oppia? 


Ensimmäisenä tietenkin se yleisin eli itsevarmuus on seksikästä. Toisekseen voimme oppia sen, että naiset eivät koskaan opi, että ihmistä ei voi muuttaa ja kolmanneksi sen, että naiset eivät usein ymmärrä turvallisuuden ja "turvallisuuden" eroa.

Miten voimme todeta, että naiset eivät koskaan opi? Hyvänä esimerkkinä voidaan sanoa se, että naiset yhä uudestaan ja uudestaan hakeutuvat vääränlaisten miesten eli pahojen poikien kumppaniksi, joutuvat hakatuksi tai pahoinpidellyksi ja jatkavat samaa vanhaa mantraa aina uudelleen ja uudelleen siitä miten kaikki miehet ovat perseestä ennen kuin juoksevat taas pahojen poikien perään.

Turvallisuudesta hyvänä esimerkkinä voidaan taas mainita monet maahanmuuttajat, jotka tulevat islamilaisista kulttuureista joissa naisia alistetaan ja joissa naisilla usein on vähemmän arvoa kuin koirilla. Heitä pidetään usein suvaitsevaisissa piireissä jostain kumman syystä turvallisempina kuin suomalaisia miehiä, jotka ovat Euroopankin tasolla yksiä turvallisimpia kumppaneita  niin henkisen ja fyysisen terveyden kuin taloudellisenkin turvan puolesta.


Ehkäpä tässä tiivistyykin naisten ajattelu tapa jollain eläimellisellä tasolla. Vastauksia lukiessa ei ole myöskään mikään ihme, että naiset lähettelevät rakkaus kirjeitä vankiloissa istuville murhaajille ja raiskaajille. Hyvänä esimerkkinä esimerkiksi massa murhaaja Breivik, joka saa viikoittain rakkauskirjeitä eri naisilta.

Paradoksaalisinta naisten ajattelussa onkin ehkä se, että naiset haluavat hallita, mutta haluavat tulla samaan aikaan myös hallituksi. Valitettavasti pahat pojat eivät halua olla hallittuja ja tulevat tämän myös näille naisille näyttämään.

Toinen paradoksi taas on se, että naiset luulevat pystyvänsä muuttamaan ihmisiä, jotka eivät halua muuttua. Kukaan ei voi muuttaa ihmistä ellei ihminen itse sitä halua.

Loppuun todettakoon, että onneksi vain osa naisista on tällaisia pahojen poikien perässä juoksijoita. Siksi voineekin todeta, että naisia ärsyttänee yhtä paljon kuin miehiäkin tämä pieni osa, joka pilaa suuren osan naisten maineesta ja varsinkin niiden, jotka etsivät vain sitä kunnollista kaveria jonka kainaloon voisi käpertyä ilman sen suurempia huolia ja tietää, että kyllä se mies siinä pysyy kun sitä oikein pitää.

Mikäli mies et ole vielä löytänyt naista Suomesta niin suosittelemme katsomaan myös merta edempää. Moni mies on jo löytänyt esimerkiksi Aasiasta naisen itselleen, joka arvostaa suomalaista miestä. Käy katsomassa parhaat deittisivut miehille täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.