Header Ads

Keinohedelmöittäminen kiellettävä sinkkunaisilta?


Keinohedelmöitys eli naisen saattaminen raskaaksi luovutetun sperman avulla on yksi asia mikä pitäisi ainakin kirjoittajan mielestä nostaa esiin ja tarkastella sitä sellaisena kuin se on eli veronmaksajien rahojen tuhlauksena ja itsekkäänä tekona naisen suunnalta lasta ja yhteiskuntaa kohtaan. Ennen kuin suvakit ja muut alkavat parkumaan huomautettakoon, että kirjoittajalla ei ole mitään esim. avioliitossa elävien keinohedelmöitystä vastaan, koska tällöin lapsella on molemmat vanhemmat aika varmasti, kun taas jos sinkkunainen päättää hankkia lapsen tulee hän tuominneeksi lapsen selkeästi huonompaan asemaan kuin parisuhteeseen syntyvät lapsen ikätoverit. Monet tutkimukset tukevat myös sitä, että lapsien kannattaa syntyä parisuhteeseen tai avioliittoon jossa molemmat vanhemmat tukevat lapsien kasvua. Yksinhuoltaja äitien lapset kun tutkimuksien mukaan syyllistyvät useammin rikoksiin, huumeisiin, alkoholismiin ja syrjäytyvät muita helpommin. Aivan kuin lapsen tulevaisuuden tuhoaminen ei riittäisi tulee tämä itsekäs olento eli yksihuoltaja äiti myös pumppaamaan tuhansia euroja veronmaksajilta lapsilisinä ja muina tukina, koska on päättänyt hankkia lapsen keinolla millä hyvänsä. Kyllä tämä koskettaa myös niitä naisia jotka tulevat "vahingossa" raskaaksi ja pitävät lapsen, lapsen isän selkeästä ilmoituksesta huolimatta, että tämä ei aijo osallistua lapsen elämään. Huomattakoon, että tässäkin on ns. naisia jotka pitävät lapsen ja vaativat yhteiskunnan ja isän rahoja ja sitten on niitä ns. ihan oikeita, aikuisia naisia, jotka pitävät lapsen ja ymmärtävät että heidän tulee itse hoitaa lapsesta aiheutuvat menot. Eikä nyt päästetä niitä miehiäkään helpolla sillä jos et lasta halua ja nainen kertoo että ei sinulta mitään tule vaatimaan ja ei vaadikkaan niin sitten sinulla ei siihen lapseen mitään oikeuksia tule olemaankaan.. Kirjoittajalle itselleen on aivan sama millä naiset perustelevat yksinhuoltajuutensa, oli se sitten uskon, itsekkyyden tai ihan jokun muun asian vuoksi, mutta itse en ainakaan hyväksy tällaista käytöstä aikuiselta ihmiseltä, joka yrittää toisin sanoen perustella omaa ajattelun lopettamistaan jollakin sadulla (uskonnolla) tai muulla päätöksellä. "Ja hei, arvon äitskylit. Meitä on jo 7 miljardia joten se teidän tuleva lapsenne ei ole mitenkään erikoinen. Hän olisi ehkä ja vain ehkä siinä tapauksessa erikoinen jos meitä ihmisiä olisi vaikka vain 8 kappaletta olemassa, mutta 7 miljardin kohdalla ei kukaan enää ole erityinen."
Entäs sitten ne sperman luovuttajat?
Noh Suomessa on jostain aivan uskomattomasta syystä päätetty, että spermanluovuttajilla ei ole lupaa anonymiteettiin vaan lapsella on oikeus selvittää vanhempansa täyttäessään 18, toisin sanoen lapsi pystyy myös tällöin esim. vaatimaan perintöä vanhemmalta, joka ei periaatteessa ole edes hänen vanhempansa kuin biologisessa mielessä. Suurin osa spermastahan Suomeen tulee Tanskasta, koska täällä ei kunnioiteta spermanluovuttajien oikeuksia anonymiteettiin ja spermasta ei makseta korvausta kuten monessa muussa massa. Muissa maissa henkilölle myös usein taataan täysi anonymiteetti.

Eikö siis olisi aika kieltää yksinäisten naisten keinohedelmöitykset kuin myös muumikuppit ja tietenkin se yleisin ja käytetyin humalaisen miesten hyväksikäytöt. Miksi yksinäisen naisen päätös hankiutua raskaaksi tulisi ajaa lapsen oikeuden syntyä turvalliseen perheeseen joka ei aseta häntä välittömästi huonompaan asemaan kuin ikätoverinsa edelle? Miksi yhteiskunnan tulisi maksaa aikuisen ihmisen päätöksestä hankkia lapsia vaikka selkeästi kyseinen nainen ei ole ollut haluttu kumpani? Ei mieskään voi vuokrata Suomessa kohtua ja hankiutua yksinhuoltaja isäksi, joten miksi suoda oikeutta myöskään naiselle tässä väitetyssä tasa-arvon tyyssijassa? Miksi naiselle annetaan oikeus edelleenkin päättää että miehelle syntyy lapsi vaikkei tämä sitä haluaisikaan, juuri kyseisen naisen kanssa? Eikö "Minun vartaloni, minun päätökseni!", koskekaan miehiä? Eikö tasa-arvo nimenomaisesti tarkoita yhtäläisiä oikeuksia ja velvollisuuksia. Mitä ilmeisemmin Suomessa jotkut (naiset) ovat vain vähän tasa-arvoisempia kuin toiset (miehet). Päätämmekin tämän tekstin kysymykseen: "Tulisiko keinohedelmöitys kieltää naisilta jotka eivät ole muulla tapaa saaneet parisuhteessa tai avioliitossa jotta tasa-arvo toteutuisi ja näitä lapsia ei asetetaisi huonompaan asemaan kuin lapsia jotka nyt syntyvät parisuhteeseen tai avioliittoon?"

Sisällön tarjoaa Blogger.