Header Ads

BowfightersUutta kamppailulaji shortsien maailmasta. Moni huippu vapaaottelija UFC:stäkin on jo löytänyt Bowfighters shortsit muun muassa Dan Hardy ja Uriah Hall. Olet sitten vapaaottelija, thainyrkkeilijä tai kuka tahansa kamppailu fani kannattaa tutustua Bowfightersin tuotteisiin.

Bowfightersin visio on syntynyt Phuketissa Thaimaassa jossa tunnetusti ihmiset joka puolelta maailmaa treenaavat parhaiden valmentajien johdolla. Bowfightersin tuotteet kunnioittavat kamppailulajien puhdasoppisuutta.

Useissa kamppailulajeissa joissa ei käytetä perinteistä valkoista pukua käytetään kuitenkin esimerkiksi kamppailushortseja mikä tekeekin niistä tarpeelliset varusteet salilla. Koska shortsit ovat tärkeä varuste myös niiden laatuun on hyvä panostaa ja Bowfightersin tuotteet ovatkin täynnä yksityiskohtia varmistamaan laadukas kokonaisuus. Bowfightersin tuotteissa on varmistettu mm. kestävyys, keveys, joustavuus, paikallaan pysyvyys ja istuvuus.

Tarkempaa tietoa Bowfighters shortsien teknisistä yksityiskohdista.
  •         Vyötärönauha antaa tiukan istuvuuden
  •          Nylon haaroissa antaa joustavuutta
  •          Luistamaton vyötärönauha pitää shortsit paikallaan harjoituksen aikana
  •          Kevyet ja kestävät
  •          Kätevä pieni tasku shortsien sisäpuolella
Kaiken kaikkiaan tyylikkäät, huippu ominaisuuksilla varustetut kamppailushortsit. Huonoja puolia on vaikea löytää sillä Bowfighters shortsit ovat täynnä toimivia yksityiskohtia ja koko olemukseltaan tuotteet ovat laadukkaan ja kestävän tuntuisia. Shortseja löytyy useampa värivaihtehtoja. Löytyy mustaa, valkoista ja värikästä versiota. Kaikki tyylikkäitä vaihtoehtoja. Valikoimasta löydät myös hihattomat paidat. Suosittelemme jokaiselle kamppailulaji harrastajalle tutustumista heidän tuotteisiinsa. Nämä shortsit ovat terävintä kärkeä juuri nyt.


Sisällön tarjoaa Blogger.