Header Ads

Deittivinkkejä tosimiehille*Satiirivaroitus*


Jos et pidä satiirista tai olet muuten vain herkästi mielesi pahoittavaa tyyppiä, sinun ei pidä lukea tätä kirjoitusta.


Tämä kirjoitus on koottu lista hyviksi havaittuja seurustelu- ja deittivinkkejä, joiden avulla menestys naisten parissa on taattu. Osa vinkeistä perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin ja osa on ystäviltä ja tuttavilta kuultuja. Näitä vinkkejä noudattamalla tulet onnistumaan pariutumismarkkinoilla.1. Älä koskaan kysy "miten voit" sellaiselta naiselta, joka syö jäätelöä suoraan purkista.
2. Sisällytä lainaus Raamatun lauseesta deittiprofiiliisi. Näin viestität, että sinussa on kahlittua seksuaalista voimaa.
3. Sisällytä deittiprofiiliisi minimipituus ja maksimipaino vaatimus. Näin vältytään pettymyksiltä.

4. Muista, että viktoriaanisella aikakaudella naisia pidettiin heikkoina ja hauraina, eivätkä he soveltuneet mihinkään muuhun kuin kutomiseen, juoruiluun ja pyörtyilyyn. Muistamalla tämän voitat jännityksesi ja olet todellinen viktoriaanisen ajan herrasmies.
5. Älä petä vaimoasi. Mutta jos kuitenkin petät, pidä itse huoli ehkäisystä. Älä siis luota hänen huolehtivan siitä. Jos rakastajattaresi tulee omin sanoin "vahingossa" raskaaksi, olet suoraan sanottuna kusessa.
6. Pyydä kirjallinen lupa, jos haluat kuvata. (Ihan oikeasti).7. Älä lähetä naisille kuvia omasta sukuelimestäsi. Vai tiedätkö jonkun, joka olisi saanut haluamansa naisen lähettämällä tälle kuvan sukuelimestään?
8. Älä kysy Lidlin paistopisteellä, että "laitetaanko munaa pullan päälle". Ei toimi. Ovat kuulleet sen ennenkin.
9. Jos voimakkaasta humalatilasta johtuen ei niin sanotusti nalli irtoa, kannattaa lopettaa. Muista kuitenkin, että vaikka se oikeasti johtuikin sinusta eikä hänestä, hän ei usko sitä, jos sanot niin. Ole siis hiljaa ja teeskentele. Niin naisetkin tekevät.

  


10. Älä juo liikaa, niin vältät kohdan yhdeksän. Jos olette syömässä ravintolassa, sovi tarjoilijan kanssa, että hän kaataa seuralaisellesi aina enemmän viiniä. Hyvät tarjoilijat tekevät niin.

Näiden deittivinkkien kokoaja on Asumaan Ulkomaille sivuston ylläpitäjä. Toimivien deittivinkkien toivossa kannattaa seurata Asumaan Ulkomaille Facebookissa

Sisällön tarjoaa Blogger.