Header Ads

Valehteleeko valtamedia - Naistenvihaaja vai realisti?


Valtamediat jatkavat valehteluaan ja tällä kertaa kohteena on Roosh V, jota maalataan kultin johtajaksi, joka haluaisi heidän mukaansa sallia raiskauksen ja on mukamas miesasiamies.

Todellisuudessa Roosh ei ole kumpaakaan ja koko raiskauksen salliminen on eräästä hänen satiiri kirjoituksestaan johdettu otsikko, jolla yritetään myydä juttuja ja kalastella klikkejä.

Roosh V:n saatiri kirjoituksen voit lukea TÄÄLTÄ.Kuka Roos V, sitten on? Tähän vastasi jo Henry Laasanen vuonna 2013 blogissaan ja suomennoksessaan Washinton Timen julkaisussa. Alla siis hänen suomennoksensa kyseistä Washington Timesin jutusta joka ei valitettavasti ole enää luettavissa Timesin sivuilla.Roos V on amerikkalainen, Laasastakin poliittisesti epäkorrektimpi pariutumisen ja feminismin analyytikko ja maailmaa kiertävä pelimies.
Roos V kirjoitti aikaisemmin muun muassa siitä, miten naisteniskentä onnistuu Helsingissä.
Roosh V on antanut haastattelun Washington Timesille, jonka suomennus tulee tässä.
Joseph F. Cotto: Herrasmiesmäisyyden on väitetty kuolleen viime vuosina. Oletko samaa mieltä? 
Roosh V: Herrasmiesmäisyys on vaihtoa. Miehet olivat ennen vanhaan herrasmiehiä, kun naiset hoitivat kauneuttaan, kokkasivat aterioita ja hoitivat kotia. Vaihtokauppa ei enää toimi, mutta naisten mielestä miesten velvollisuus on edelleen hoitaa oma osansa sopimuksesta, vaikka naiset eivät hoida omaansa. 
Miehiä neuvotaan edelleen avaamaan ovia, olemaan kohteliaita ja maksamaan treffeillä, mutta jos naisia käskee käyttäytymään kuin leidit, naiset nimittävät sinua seksistiksi ja misogynistiksi. 
Ironia piilee siinä, että naiset eivät enää harrasta seksiä herrasmiesmäisten miesten kanssa: herrasmiehet laitetaan ystävävyöhykkeelle. Kun naiset eivät palkitse herrasmiesmäisyyttä enää seksillä, herramiesmäisyys tulee vähitellen häviämään yhteiskunnasta. 
Cotto: Nykyään avioerot ja uskottomuusluvut ovat hälyttävän korkeita. Miksi? 
Roosh: Avioero Amerikassa tarjoaa naiselle mainion diilin. Vaimo saa puolet miehen varallisuudesta ja kuukausittaiset elatusmaksut. Mitä enemmän miehellä on rahaa, sitä enemmän vaimo saa.
Äärimmäinen ex-aviomiehen nöyryytys tapahtuu, kun ex-aviomies joutuu kustantamaan ex-vaimon ja hänen "paha poika" rakastajansa rakkauselämän elatusmaksuillaan.
Jos naisilta poistetaan motiivi pysyä avioliitossa tai uskollisina, he käyttävät tilanteen hyväkseen eroten ja pettäen. 
Cotto: Usein sanotaan, että "kiltit miehet jäävät viimeisiksi". Mitä mieltä olet sanonnasta?
Roosh: Fraasi olettaa, että kiltit miehet ovat osallistujina pariutumismarkkinoilla, mutta todellisuudessa kiltit miehet ovat yleensä vain katsojan asemassa.
Jos olet kiltti mies, paras mahdollisuutesi on päästä naimisiin 30-40-vuotiaan vanhanpiian kanssa, jolla on jo ollut useampi tusina rakastajattaria villeinä parinkympin vuosinaan, kun hän vielä asetti kiltin miehen uransa edistämisen alapuolelle. 
Saat "käytetyn auton" korkeilla ylläpitokustannuksilla samalla kun naista huonosti käsitellyt kusipää saa uuden auton uuden auton, jossa on uuden auton tuoksu. 
Cotto: Miehille kehittyy usein itsetunto-ongelmia keski-iässä. Mistä se johtuu?
Roosh: Kun maskuliinisuutesi häväistään kelvottomaksi feministisen eliitin toimesta, kun naiset hylkäävät sinut kerta toisensa jälkeen pahojen poikien takia ja kun ketään ei kiinnosta sinun tekemäsi ahkera työ yhteiskunnan hyväksi, sinulle tulee itsetunto-ongelmia. 
Kun olet tehnyt kaiken, mitä naiset vaativat sinua tekemään, saadaksesi hienon vaimon ja äidin lapsillesi, mutta olet siitä huolimatta jumittunut Match-comiin, jossa saat silmäniskuja ainoastaan 50-vuotiailta eronneilta naisilta, alat miettiä, oliko koko elämän kestänyt ankara työ vaivan arvoista. 
Cotto: Mikä on feminismin perintö miehille?
Roosh: Heikommat miehet. Koko feminismin pointti on hankkiutua eroon naisten velvollisuuksista, samalla kun maskuliinisuus kriminalisoidaan ja häväistään.
Naisista tulee entistä maskuliinisempia, kun he tavoittelevat lisää valtaa, samalla kun miehet miettivät, mitä käyttäytymistapoja he voivat turvallisesti toteuttaa, tehden miehistä entistä feminiinisempiä.
Lopulta käsissäsi on androgyyninen yhteiskunta, jossa molemmat sukupuolet ovat onnettomia, koska olet siirtänyt heidän liian kauas heidän luonnollisesta biologisesta käyttäytymisestään, joka on vallinnut ihmisten parissa satoja tuhansia vuosia. 

Suomennoksen tarjosi Herny Laasanen, Uusi Suomi puheenvuoroToisin sanoen Roosh antaa neuvoja miehille siitä miten onnistua parisuhdemarkkinoilla samalla kertaa murskaten kaikki feministien opit joita varsinkin suomalaisessa kultuurissa monesti opetetaan niin pojille kuin miehillekin.

Roosh ei ehkä ole mikään herrasmies, mutta jokaisen on myönnettävä, että hänen puheissaan on perää ja yleensä pahat pojat vievät pidemmän korren seksin hankinnassa ja saannissa kuin kiltit. Ehkäpä olisikin naisten aika kääntyä itseensä ja miettiä mitä todella haluavat. Feminististä utopiaa jossa kenelläkään ei ole hyvä olla vai hyvinvointia molemmille sukupuolille kuten miehet ja useat naiset haluavat?

Suosittelemmekin kaikkia lukemaan myös juttumme "Kullikaruselli" joka avaa hiukan 20-30 vuotiaiden naisten menoa kaikille.

Muista myös käydä myös katsomassa listamme parhaista deittisivuista miehille.

Sisällön tarjoaa Blogger.