Header Ads

Munankipeä toimittelijatar hiillosti Halla-ahoa


Ylen ilmeisesti viihteelliseksi tarkoitettu asiaohjelma "Marjan vallassa" oli todellakin hupaisaa katsottavaa torstaina 11.2.16. Marjalla oli vieraanaan europarlamentaarikko Jussi Halla-aho.
Marja vaikutti koko ohjelman ajan hermostuneelta, erittäin kireältä ja ärsyyntymisherkältä. Studion erotiikkaliikemäinen sisustus toi mieleen outoja ajatuksia Marjan käytöksen ohella. Jostain syystä Jussi oli istutettu myhäilemään suureen, tummanpuhuvan muhkeaan ja houkuttelevaan nojatuoliin Marjan kiukutellessa uusantiikkisessa pienemmässä epämukavalta vaikuttavassa istuimessa. Marja tenttasi Jussia kiihkeästi ja armotta eikä katsoja voinut välttyä voimakkaalta myötähäpeän tunteelta Marjaa seuratessaan. Marja vaikutti siltä studion hämyssä, kuin hänellä olisi ollut vain yksi asia mielessään: Ota minut tässä, heti ja nyt!

Marja koitti saada Jussia kaikin tavoin sanomaan asioita, joita Jussi ei halunnut selvästikään sanoa. Jussi piti hermonsa, kuten aina, lahjakkaalla otteellaan hyppysissään, mutta Marja sen sijaan sekoili kympillä. Marja keksi alkaa brassailemaan mm. sillä, kuinka hän on hankkinut työpaikan jollekin maahanmuuttajaehdokkaalle. Tätä hän piti hienona saavutuksena ja vihjaili että Jussin olisi syytä myöskin alkaa hankkimaan työpaikkoja yksittäisille Suomeen muualta tuleville ihmisille sekä tekemään vaativan työnsä ohella vapaaehtoistöitä. Marja antoi ymmärtää, ettei hän käsitä lainkaan sitä että Jussilla ei ehkä ole aikaa moiseen ja että työvoima- ja maahanmuuttoviranomaiset hankkivat jatkuvasti työpaikkoja näille samoille ihmisille, joista yhdelle Marjakin oli jonkin pestin etsinyt ja silti näiden ihmisten työllistyminen ja työllistäminen on hankalaa. Marja ei kertonut sen tarkemmin, minkälaisesta työsuhteesta hänen hankkimassaan työssä on ollut kyse, eikä sitä, onko tämä työsuhde jatkunut pitkäänkin tai onko se jatkumassa. Ihmiset aloittavat jatkuvasti uusissa työpaikoissa ja solmivat uusia työsuhteita, mutta se ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että työpaikka olisi pysyvä saatika sitten ikuinen.

Jussi on miellyttävä persoona ja herättää varmasti monissa naisissa lämpimiä tunteita. Marjankin turvanraavinnan alta paistoi voimakas halu päästä Jussin käsivarsille. Marja olisi voinut järjestää vaikka hauskan tanssihetken kanssaan Jussin tehtäväksi muslimien rauhantoivotuksen opettelun sijaan. Arabian kielen kaikki lausahdukset eivät koske kaikkia arabeja, sillä kaikki arabit eivät ole muslimeja, jota Marja ei näköjään tiedä. Muslimien toisilleen tarkoitettuja tervehdyslausahduksia ei kannata opettaa kaikkia ihmisiä koskevina. Muslimien rauhantoivotusta jota Marja opetti Jussille, ei ole tarkoitettu käytettäväksi kuin muslimien välillä sharian mukaan.

Marja kertoi ohjelmassaan että maahanmuuttajien kokkailu ja heidän kanssaan naapurina eläminen on kivaa ja hyvä vastapaino heidän mukanaan tulevalle rikollisuudelle. Marja ei varmaankaan ole elänyt kerrostalossa jossa 90% asukkaista on maahanmuuttajia ja jossa etninen ruoantuoksu leijailee 24/7 rapuissa, pihoilla, parvekkeilla sekä myös asunnoissa, joissa kyseistä ruokaa ei ole lainkaan valmistettu. Marja, olet selvästi ns. munan tarpeessa. Hanki sitä jostain ja äkkiä jotta rentoudut. Käytöksesi on hyvin tyypillistä hormonihirmunaisen käytöstä joka on "puutteessa". Taitaapa sinussa vähän feministinkin vikaa olla? Ohjelmasi idea on toki se, että sinut esitetään kovana muijana, mutta sen voi myös tehdä tyylillä ja älykkäästi eikä tuollaisella paahtamisella joka kertoo vain siitä että PMS on päällä ja pahasti.

Saila Slioor, blogi

Sisällön tarjoaa Blogger.