Header Ads

Miesten on aika tehdä korjausliike parisuhdemarkkinoillaNyt täytyy tosiaan ihmetellä että oliko todella nyt Suomessa kohotettu valmius ja poliisioperaatio siksi että miehet ovat lukeneet yhden lukemattomista Pick Up Artisteista yksilökokemustaan laajempaa kuvaa miten deittailu menee, ja tämä ollut nyt sitten asia johon on puututtu isolla vimmalla? Kyllä on puurot ja vellit sekaisin sitten kyllä virkavallan suunnalla. 


Mikäli noin suuri huoli on jostain International Dating Daystä juuri Valentines Dayn alla (Suomessa platkummin Ystävänpäivä ja päivämäärät vaihtelevat maittain hiukan), niin jo on kumma. Eihän tuolla nyt ole mitään tekemistä minkään maahanmuuttajien rikosten ja raiskausten kanssa. Mikäli olisivat lukeneet RooshV:n sivuja ja deittivinkkejä, niin tuskin pyörisivät ympäriinsä mieslaumoissa ja raiskaamassa. RooshV on tyypillinen Playboy jolla on varaa matkustella ja bloggailla päätyökseen. Merkillisen kova on huoli Suomessa siitä, että miesten nyt ihan oman etunsa vuoksi kannattaa lukea ja perehtyä deittioppaisiin on ne kirjoittanut sitten kuka hyvänsä asiaan perehtynyt. 

On aika järkyttävää politiikkaa miehiä kohtaan, että mikäli halutaan että miehet eivät kehittyisi lainkaan ja eivät lukisi mitään, eivät ajattelisi mitään, vaan kodin ja yksilökokemuksensa pohjalta yrittäisivät tässä globalisoituneessa maailmassa hahmottaa kukin rajallisine edellytyksineen että miten olla itselleen eduksi. Englantia osaamattomille neuvoja taitaakin muuten olla äärimmäisen nihkeästi tarjolla.

Youtubessa on kyllä videoita vaikka kuinka kun miehet ovat keskimäärin huonoja tarttumaan kirjoihin, esimerkiksi David De Angelo antaa toimivaa ajateltavaa, ja mitä tässä nyt tässä näiden uutisten vuoksi luin Roosh V:n blogia ja deittivinkkisivuja, niin samoista lainalaisuuksista on kyse. Että miten asiat toimivat eri tyyppisten ihmisten kohdalla. Ei se ole mikään tutkimaton tai kielletty alue, vaan osa yleissivistystä tietää.

Tilanteeseen kokonaisuudessaan täytyisi tehdä korjausliikkeitä, jotta miehet oivaltaisivat että itseään kannattaa kehittää, se on kasvua, oppimista elämässä, eikä suinkaan mitään kiellettyä tai vaarallista.


Olen aidosti hämmästynyt siitä että miksi miesten pitäisi elää tietämättömyydessä ja tehdä kaikki mahdolliset virheet kannaltaan, kun deittailua nyt vain on tutkittu aika tavalla ja siitä on tehty sosiaalisia kokeita ja yksinkertaisesti tiedetään että mikä toimii ja mikä ei noin keskimäärin ja tietysti ihmiset ja tilanteet vaihtelevat ja mitä enemmän ihmiset lukevat, niin sitä enemmän kehittyvät ja löytävät omat parhaat puolensa ja osaavat myös tulkita tilanteet oikein että milloin lukea tilanne niin että kiitos ja kohti sopivampaa, sen sijaan että jäisivät turhautuneina potemaan ja "vaatimaan" että pitäisi huomiota saada, kun mielestään ovat "riittävän hyviä".

Kun sitä on lukenut hesaristakin miesten valitusta siitä miten naisille koirakin on tärkeämpi tai että miten parisuhteissa on yllätysloppuja, niin kyllähän nuo varsinkin David De Angelon opit toimivat parisuhteissakin ja varmasti piristäät ja miellyttävät naista, kun mies oppii kommunikoimaan ja lukemaan naistaan ja näiden odotuksia, sen sijaan että yrittävät miellyttää niin että se saa naisilla imelyyden torjuntareaktion aikaan.


Ja toki mitä olen naisten kanssa keskustellut esim. David De Angelon teksteistä ja videoista, niin kyllä se heillekin on silmät avaava kokemus omaan itseensä. Että mikäli naiset puolestaan lukevat myös, niin siinä juuri syntyy mahdollisuus tietoisuuden heräämiselle ja että alkaa tietoisesti katsoa maailmaa ja ihmisiä ympärillään sen sijaan että kävelee vaistojensa varassa vain kuin "unissakävelijä". Nykymaailmassa kun ne vaistot eivät tuota mitään hyvää ja vakaata parisuhdetta jos sellaista hakee, vaan vain tietoisesti ajattelemalla mitä haluaa, miten etsii, mistä etsii, miten itse reagoi, ja miten päästä tavoitteisiinsa, niin se on ainoa tapa mikä toimii. Muuten syntyy suhteita joissa sitten vähitellen tajuavat että oma biologia ainoana ohjenuorana ei ole sitten kaupungistumisen ollut riittävä parinvalintakriteeristö.

- Miesasia.fi lukija

Suosittelemme kaikkia miehiä lukemaan "7 sääntöä jotka kaikki naiset haluavat miehen tietävän ennen kuin tämä lähestyy heitä" ja "Parhaat deittisivut miehille" osiomme.

Sisällön tarjoaa Blogger.