Header Ads

Kuinka ehkäistä ihmiskauppaa?

Ihmiskauppa puhuttaa kun 10 000 EU:n alueelle tuotua laspsosta kadonnut ja tuhansia hukkunut Välimerellä viranomaisten mukaan. Suvakit ja muut idiootit pitävät tätä kauheana ja toki se sitä onkin inhimillisestä näkökulmasta, mutta hyvä vaihtoehto Euroopalle ja sen ihmisille, joilla ei ole enää mitään mahdollisuutta elättää näitä elintasopakolaisia tai halua ottaa heitä heidän aiheuttamiensa taloudellisten kulujen ja heidän aiheuttamiensa levottomuuksien vuoksi. Monet EU:n alueella asuvat ihmiset ovatkin jo saaneet kokea mitä hallitsematon maahanmuutto on aiheuttanut. Se on aiheuttanut rikos ja raiskausaaltoja, kokonaisten kaupunki alueiden menettämistä joita hallitsevat maahanmuuttajat ja rikolliset tai kuten ulkomailla näitä alueita kutsutaan NGZ (NoGoZone). Meidän ei tarvitse edes matkustaa kovin kauas vaan tällaisia alueita voidaan löytää esimerkiksi jo Ruotsista Mälmö ja osa Tukholmaa.

Miten tätä ihmiskauppaa ja maahanmuuttoa voitaisiin sitten rajoittaa järkevästi sekä tehokkaasti kunnioittaen ihmisarvoa ja tekemällä asiat mahdollisimman selkeäksi kaikille?
Ihmiskauppaa voidaan ehkäistä estämällä ihmisten pääsy eurooppaan ja antamalla selkeä viesti, että yhdellekään laittomasti tai ilman papereita tulevalle henkilölle ei tulla myöntämään turvapaikkaa tai lupaa astua EU alueelle.
Australia onkin jo antanut hyvän viestin kaikille laittomasti maahanpyrkijöille miten se toimii heidän kanssaan.


Samalla on hyvä viestittää että rikostaustan, ikänsä tai minkään muunkaan henkilötiedon valehtelu tarkoittaa välitöntä kieltävää vastausta. Teroitettakoon myös, että yksikin rikos oli miten pieni tahansa tarkoittaa välitöntä karkotusta ja henkilön varojen pidättämistä jolla maksetaan karkotuksesta aiheutuvat kulut.

On myös ensisijaisen tärkeää, että henkilöiden varojen realisointi aloitetaan välittömästi, jotta kaikki tajuavat pelin hengen, että heidän omilla rahoillaan tullaan maksamaan heidän ylläpitonsa kuten esimerkiksi Tanskassa ja Sveitsissä on alettu tekemään.


Reilupeli ja selkeät säännöt tulevat ajamaan monet elintasopakolaiset pois ja varmistamaan tasapuolisen, turvallisemman ja paremman vastaanoton kaikille maahantulijoille. Tämä myös nopeuttaa sopeutumista yhteiskuntaamme ja varmistaa sen, että tulijat ymmärtävät, että heidän oletetaan sopeutuvan eurooppalaiseen kultuuriimme ja lakeihimme täysimääräisesti.

Ja kerran nyt kovasti monikultuurisen nimeen paasataan niin aletaan viedä tätä ihanaa eurooppalaista kulttuuria näihin pakolaismaihin niin kenenkään ei tarvitse tulla sitä tänne hakemalla hakemaan.

Sisällön tarjoaa Blogger.